maanantai 16. heinäkuuta 2007

Hyvä ja huono päivä

Äsken kirjoitin pitkän tekstin eräästä todella ikävästä asiasta ja siihen liittyvästä olosta mutta iski huono omatunto, mikä minä olen siitä kertomaan kaikille. Joten tämä jää hieman lyhyehköksi nyt sitten...

Kello on jo 23.00, just sain viimeiset kotiaskareet tehtyä. Kyllä aamulla taas ketuttaa kun väsyttää. Tässä samalla kuuntelen Il Divoa, aah niin ihanaaa.

Töissä tuli mukava yllätys, sain palkankorotuksen :) N. 200e, eihän se kamala summa ole mutta on kuitenkin. Tarpeeseen tulee. Vaikka mitä pitää nytkin hankkia ja rahaa ei juurikaan ole. Aleksi tarvitsee koulupöydän, repun ja uusia vaatteita. Puhumattakaan siitä uudesta pyörästä ja Lotan synttärit lähestyy.

Lotan kanssa illalla juttelin kuolemasta ja siihen liittyvistä tunteista. On se hankalaa aina vaan selittää miksi joku kuolee. Ja miksi lääkäritkään ei aina osaa auttaa. Lotta hieman pelästyi kyseistä asiaa ja tuli surulliseksi. Mutta totesi lopulta että Sirkku mummun ja Hellä mummun kanssa on hyvä olla.
Illalla oltiin isällä myös, riku laitteli nettiä ja uusia laitteita. Isällä oli pitkä lista taas mitä Rikun piti neuvoa ja opastaa ja näyttää :)

Ah kun väsyttää, pakko mennä sänkyyn...

Ei kommentteja: