tiistai 17. heinäkuuta 2007

Lotan synttäri tohinoita

Yöllä taas Lotta kömpi väliin. Ovela siinä vaan hymyilee ja sanoo: Mua pelottaa. Just joo, jos sanot sille että omaan sänkyyn niin alkaa itkemään. No, ei se haittaa vaikka tuleekin.

Menin kahdeksaksi vasta töihin, väsy oli niin valtava aamulla. Kumma väsymys kausi ollut jo monta kuukautta, ainakin kaksi.

Teinkin työt ripeästi alta pois ja jo noin 12.30 lähdin kohti tiimaria. Ostin tykötarpeita Lotan torstaisille kaveri kekkereille, rahaa paloi 40e vaikka en kamalasti mitään ostanut :) Muutenkin siellä hiplasin tavaroita, kaikkea ihanaa siellä oli. Olisin halunnut vaikka mitä ostaa.

Kotona istuskelin ihan rauhassa ja join kahvia. Laitoin ruoan uuniin ja puoli neljä lähdettiin lapsia hakemaan. Taas kerran jäin suustani kiinni vanhojen hoitajien kanssa, päiviteltiin sitä miten nopeasti nämä vuodet on mennyt.

Kotona samaa, laittelin paikkoja kuntoon, syötiin, olin erotuomarina, sain muutaman harmaan hiuksen lisää... :)
Uni meinasi väkisin tulla ruoan jälkeen mutta pakko oli pistää hösseliksi. En ole illalla kotona. Menen Jussille ja Lauralle ilta kahveille kahdeksan aikaan ja siellä saattaa mennä pari tuntia.

On kyllä kiva päästä illaksi pois kotoota, ja naureskella että tappele sitä vuorostas lasten kanssa :)

Ei kommentteja: