sunnuntai 15. heinäkuuta 2007

Se on sunnuntai jo

Eilen illalla venähti nukkumaan meno 24 asti kun katsottiin leffaa. Mutta onneksi mukelot nukkui aamulla jopa 9.00 asti :) Minä vielä puoli tuntia torkuin, sitten alkoi nasevia kommentteja kuulumaan Rikulta niin pakko oli nousta.
Ai niin Aleksilla on hurja yskä. Yöllä heräsin kahdelta siihen kun se yski. Juotiin vettä ja kuumaa mehua. Loppuen lopuksi laitoin pojan sohvalle ja parvekkeen oven auki. Siinä viileässä ilmassa ei yskinyt ja kolmelta päästiin nukkumaan.

Aamu päivällä puuhastelin tavallisia koti askareita. Pesin 2 koneellista pyykkiä, 2 koneellista tiskejä. Muutenkin laittelin paikkoja kuntoon. Tein ruokaa ja kahdeksi vein lapset synttäreille. Silloin sitten istuin vaan ja katselin telkkaa ja join kahvia. Puoli neljä haettiin ne ja siitä ajeltiin Jussille.
Hieman vaan päästiin maalaamaan sateen takia. Lapset saivat omaa hommaa ja olivat kyllä sen näköisiäkin, huh :) Mutta kylläpä se maalaaminen oli hauskaa hommaa, rikulle siinä sanoin monta kertaa että ai vitsi, tätä voisin tehdä monen monta tuntia. Se kun oli sellaista ronskia seinän maalaamista, ei pikku pipertämistä. Varmasti menen viikolla vielä, kuhan nyt tulee heille sopiva päivä.
Lapset siellä juoksenteli pitkin maita ja mantuja ja Menni urheasti perässä. Menni on vähän niin kuin Lottakin, yksi pojista :) Ei sitä haittaa jos nyt vähän on naama mudassa tai jos päähän kaadetaan jotain, pah kivaa se on :) Sellainen rymy petteri :)
Lotta teki hieman tuttavuutta Cillan kanssa (koira) ja Janinan ja Viivin (lampaita). Kotona se sitten taas sanoi että voitais ottaa yhtä pieni koira kun Cilla.

Koti matkalla kun ajettiin kellokosken läpi niin kerrottiin että täällä on mielisairaala ja kerrottiin minkälaisia sairaita siellä on. Jo alkoi hulluja löytymään takapenkiltäkin. Aleksi sanoi että ihan kun häntä joku kutsuisi ja Miro hakkasi päätä turvaistuimeen. Mitä tästä opimme, joskus on aikuisen parempi pitää suunsa kiinni :)

Kotona pääsivät heti suihkuun, siitä iltapalaa ja joka iltainen show poikien kanssa.

kello on nyt puoli kymmenen, Miro tosin nukkuu (äsken kyllä ihan tahalleen kusi JUURI PESTYN maton päälle, ai että sai poika kuulla kunniansa. Tajusi sentään pyytää anteeksi). Aleksi yskii taas valtavasti sängyssään ja eikä saa unta.

Jospa sitä lähtisi suihkuun ja tekisi jotain iltapalaa. Siellä olisi mansikoita tai vesimelonia...

Huomenna töihin, hittolainen. Ei kyllä huvittais ei yhtään vertaa... :) Tälläinen laiskiainen minusta tullut :)

Ai niin siitä piti vielä avautua, laihduttaminen. Tänään taas kerran kirosin itseni alimpaan helv... kun olen lihonut lisää. Vaatteista huomaa niin hyvin. Mistä saisin taas sen kärpäsen kiinni että jaksaisin laihduttaa. Pitäisi sitten liikkuakkin. Missä välissä? kymmeneltä illallako lähtisin lenkille kun lapset nukkuu ja olen pakolliset koti työt saanut hoidettua. Sehän hullua olisi. Kohta olen samanlainen possu kun n. 5 vuotta sitten. Ette usko mutta painoin melkein 80kg silloin, ihan hirvee läski.
Kuinka minä silloin n kolme vuotta sitten jaksoin laihduttaa, syksyn aikana 8kg. Katsoin mitä söin vaikka en ollut edes painon vartioissakaan ja jumppasin 5 kertaa viikossa vähintään tunnin.
No jos joskus..

Ei kommentteja: