maanantai 2. heinäkuuta 2007

Tapahtuma rikas päivä

Yö meni hyvin, Lotta tosin kömpi väliin nukkumaan.

Aamulla herättiin 7 aikaan, todettiin että Miro oli niin flunssainen joten sai sekin jäädä kotiin. Riku oli siinä aamulla sen verran kotona että kävin pikaiseen kaupassa ja apteekissa hakemassa ne minun silmä tipat. Kyllä tälläinen silmätulehdus on todella inhottava. Aamulla oli luomet aivan turvoksissa ja silmä muurautunut kiinni. Sain Lotalle varattua hyvinkään lääkärikeskukseen ajan täksi päiväksi. Aamu päivällä alkoi puoli naamaa särkeä, otin Duactin (sellainen nuha lääke joka laskee limakalvojen turvotusta) ja se hieman helpotti oloa. Toinen silmä näki ihan sumeesti, hassun oloista.

Tein ruoan ja syötiin. Sitten lähdinkin kieli keskellä suuta ajamaan hyvinkäälle Lotan kanssa. Lotta oli erikois reipas vaikka siellä tehtiin kaikkea epämukavaa. Lääkäri oli todella hyvä ja osasi käsitellä lapsi potilaita. Se tutki perusteellisesti Lotan silmän, kaikki näköhermoista lähtien. Tuloksena oli että Lotalla on joku allergia ja luomessa kun on jotain nystyröitä niin ne on turvonnut ja se on tehnyt pienen pieniä haavoja sarveiskalvoon, siksi kipu. Uni auttaa aina kuulemma kun se ehtii yön aikana korjaantua. Mutta sai nyt kortisoni tippa kuurin jotta turvotus häviäisi. MUTTA toisaalta sitten taas se oksentelu kuulemma viittaisi johonkin neurologiseen juttuun. Veikkasi lapsuus ajan migreeniä. Ja seuraavan kerran kun silmäkipu ja oksentelu tulee niin välittömästi päivystykseen ja sieltä lähete silmäklinikalle että he näkisivät Lotan kun on ns kohtaus päällä. Hassua, kun juuri heidän serkullaankin veikataan lapsuus ajan migreeniä jota kyllä tutkitaan vielä ja hänellä on pahemmat oireet kylläkin.

Nyt ollaan kotona ja kello on melkein neljä. Mietin josko menisi illalla töihin pariksi tunniksi, en tiedä. Kurkku on valtavan kipeä ja nuhaa löytyy.
Miro vaikuttaa suht hyvältä ja näillä näkymin menee hoitoon huomenna Lotan kanssa.

Aleksikin soitteli, sillä on valtavan hauskaa siellä. Meni ihan sanat sekaisin kun halusi kertoa mitä on puuhannut :)
Nyt voisin pyykki hommia tehdä hieman...
Tulen myöhemmin illalla lisää kirjoittelemaan!

Myöhemmin:

Päivä on mennyt tässä vaan oleillen, vähän siivoilin, moppailin, pyykki hommaa.
Miro ja Lotta syö nyt iltapalaa ja laitan ne sitten nukkumaan. Riku on väsännyt koko päivän jotain tietokone juttua, grrr.

Kurkku tulee vaan kipeemmäksi koko ajan, välillä lähtee ääni. Saas nähdä mikä on olo aamulla.
Kuhan saan lapset nukkumaan, käyn suihkussa ja teen iltapalaa ja keitän teetä. Ja olen vaan tekemättä mitään enään :)

Ei kommentteja: