torstai 2. heinäkuuta 2009

Jänskättää...

... Minulla meni läppäri rikki, on se kyllä ollut rikki jo yli kuukauden. Mutta jännittää tässä se, että onko siitä mennyt kovalevy?!? Siellä oli meinaan kuvia ympäri vuodesta ja arvaa vaan olinko ottanut niistä varmuuskopioita, no en!!! :)
Nyt se on siellä huollossa, ollut maanantaista lähtien, katsotaan nyt kuinka käy.

Hellettä riittä, ihan mukavaa. Tosin illat on aika tuskaisia, kun pitäisi osata nukahtaa mutta on KUUUUMAAAAA :)

Huomenna olisi luvassa isän synttärit. Kiire tulee. Pääsee töistä vasta neljältä, siitä hakemaan Lottaa hoidosta korsosta, sitten kello on varmasti jo ainakin puoli viisi kun on kotona. Nopsaan vaatteiden vaihto ja puoli kuusi alkaa jo synttärit. Syömäänkin pitäisi siinä välissä keretä, ajateltiin mäkkärissä käydä matkan varrella ;)

Aleksi kotiutuu ylihuomenna, illalla. Haetaan Aleksi ja mummu Tikkurilan asemalta kymmenen paikkeilla illalla. On kyllä jo ollutkin poikaa kova kova ikävä!!!!

Riku lähti kuuden aikaan tänään kauppaan Miron kanssa, me tytöt jäätiin kotiin. Lottaa niin väsyttää :( Noh, väsytti se minuakin, simahdin sohvalle istuvilteen ja varmaan puoli tuntia nukuin. Sitten olikin virtaa taas, siivosin keittiön, imuroin ja laitoin pyykki koneen päälle (miro kiukuspäissään puristi eilen jugurtti purkkia niin että se purskahti keittiön matolle sieltä purkista kaaressa) ja pesin sen keittiön maton. Viikkasin vielä hirmu kasan puhtaita kaappeihin, ruokin lapset iltapalalla ja pistin sänkyihin. Kello on jo 21.30, kohta pitäis suihkuun mennä. Ei jaksa puuhastella enempää... enköhän ole jo yhdelle illalle tehnyt tarpeeksi!!

Ei kommentteja: