perjantai 3. heinäkuuta 2009

Päiväkirja?

Sellaista olen pitänyt joskus teininä, en nyt myöhemmin ollenkaan. Sellainen olisi varmasi hyvä olla olemassa. Sinne voisi kirjoitella IHAN mitä vaan, aivan vapaasti. Ei tännekkään voi kirjoittaa kaikkea mitä haluaisi... :(

Illalla oli isän synttärit, Tuulalla. Siellä oltiin melkein 20.00 asti. Joo, no se siitä... Olin väsynyt ja hiljainen. Yritin puhua Rikulle autossa omasta olosta, mutta... miehet. Ei sanaakaan tullut takaisin. Kerroin sitten, että ajattelin huomenna ottaa lapset pyörillä ja minä sauvoilla ja lähtisin sauvalenkille. Luin meinaan minun vanhoja kirjoituksia eilen illalla. Tuli jotenkin sellainen olo, että se varmastikkin auttaisi tähän nyt, en tiedä mutta pakko kokeilla.
No, eipä se sanonut juuta eikä jaata siihen lenkkeily asiaankaan,joten kai se on sitten ok, jos käyn iltaisin kävelemässä yksin.

Mutta ei tässä päivässä ole mitään sen erikoisempaa ollut, eipä ole ehtinyt mitään tapahtua. Huomenna Aleksi tulee illalla kotiin, aamupäivällä se sauvakävely, iltapäivällä pitäis kahvilla käydä veljen luona ja neljäksi taas yhdet synttäri kahvit. Jossain välissä pitäis ruoka laittaa :)

Ei kommentteja: