maanantai 29. kesäkuuta 2009

Ei mitään uutta

Maanantai taas, ja arki jatkuu.

Sunnuntaina oltiin suomenlinnassa ja ilmat oli IHANAT. Kaikki muuta valitteli kun täällä sisempänä oli liian kuumaa, mutta ei siellä. Merituuli mukavasti viilensi ilman. Meillä oli evästä mukana, lapsille mehua, aikuisille kahvia. Sitten oli leipiä ja viinirypäleitä. Käveltiin hurjasti ja lapset tutki kaikki onkalot ja tunnelit mitä vastaan tuli. Väriäkin sain, mutta en punaista ;)

Vene, oma moottorivene :) Sellainen me hankitaan. TOSIN, minun minimi vaatimukset on sen verran hinnakkaampia, että ei me sitä alle 10 000e saada, joten katsotaan vuoden päästä keväällä sitä sitten. Mikäs stten sen mukavampaa kun hellepäiviä ajella lasten kanssa merellä, ehkä kalastella. Piipahtaa ehkä jossain saaressa uimassa välillä. Meidän veneessä tulee olemaan sellainen etukoppi, jonne saadaan varusteen ja eväät hyvin piiloon. Sitten jos sade yllättää niin lapset vaan koppiin istumaan ja kuomukin vedetään ylle niin ei ajajakaan kastu :) Kyllä se minunkin pitää sitten merimerkit opetella, jotta joskus voi lähteä ihan vaikka vaan tyttöporukalla :)

Lotan uuden epilepsia lääkkeet hain tänään töistä tullessa ja illalla aloitetaan. Nyt kaikki sormet, varpaat, kaikki ristiin, että ne sopisi!!!! En jaksa toista samanlaista episodia kun siitä ed. lääkkeestä tuli.

Kahvikin valmistui sopivasti. Pyykkiä pitäisi tänään hurauttaa pestä koneellinen, pari. Tiskit tipahtaa kohta lattialle tiskipöydältä, pitää varmaan tehdä niille jotain.
Siinä tämä ilta sitten olikin, lapset jo sen jälkeen nukkumaan ja sitten ei voi kolistella paljon, paitsi pyykkiä pystyisi kyllä viikkailemaan.

Ei kommentteja: