torstai 24. toukokuuta 2007

Flunssaa ja juhlia

Yö meni ihan päin seiniä. Illalla jo rumba alkoi. Lotalle tuli illalla todella kova pään särky ja sitä se itkeskeli puoli nukuksissa. Miro ja aleksi heräsi pisulle 22 aikaan ja lotta vaan jatkoi itkemistä lääkkeestä huolimatta. Avasin lopulta lotan huoneesta ikkunan ja lopulta kipu helpotti sen verran että uni tuli.
Aamulla väsytti aikas lailla...

Päivä meni taas siivillä. Töihin seitsemäksi tekemään hommat pois alta. 12.00 alkoi Kirkkonummella Majvikissä päättäjäiset. Hienoo oli, linnassa syötiin oikein alkupaloista lähtien. Kilisteltiin yhdet kuohuviini lasilliset, kahviteltiin ja kakkua syötiin. Saatiin todistukset, kukkia ja kaiken maailman rasvoja ja yms naisten tuotteita lahjaksi.
Piti jo neljältä lähtee ajamaan kotiin, Miron kevät juhla. Viideksi kotona, kahvit naamariin ja menoksi päiväkodille. Huomattiin että Lotallapa oli hieman lämpöä, 38.2 mutta silti otettiin lotta mukaan, päätä myöskin valitti hieman... taas...
Upea esitys oli miron ryhmän pojilla, Riku sai sen tallennettua kameralla :)

Seiskalta kotiin, laitoin pyykkiä pesukoneeseen, laitoin kamalan tiski vuoren koneeseen ja muutenkin siivosin keittiön. Imuroin kodin ja pesin lattiat, tässä välissä tein lapsille iltapalaa ja laitoin heidän aamuiset vaatteet valmiiksi. Lotalla edelleen 38.1 lämpöä. Noh, riku on sairaslomalla muutenkin joten se jää lotan kanssa kotiin jos tarvitsee. 20.30 muksut meni sänkyyn ja minä aloin viikkaamaan telineestä vaatteita kaappiin. katsoin teho-osaston ja sitten märät vaatteet kuivumaan.
On tässä taas päivän aikana ehtinyt touhuta jo vaikka mitä.

Huomenna olisi ollut työ porukan kanssa "iltamat". Värikuula ammuntaa, syömistä ja tietenkin juomista. Lopuksi vantaan hotelliin. Mutta jää minulta väliin, riku kun on kipeä tosin on kyllä jo melkein terve ja jos tuo lottakin sairastuu.

Nyt kello on taas aika paljon, parempi kömpiä sänkyyn. Tässä se taas oli, kuuluisa oma-aika, noin puoli tuntia ;)
Lotta vieläkin ähisee sängyssä, taitaa pää vaivata.

Ei kommentteja: