keskiviikko 23. toukokuuta 2007

Päivä se oli taas tämäkin

Töihin menin seitsemäksi taas. Aika rento päivä oli kun pomo oli kipeänä :) olin kotona jo yhdeltä ja viimeisen kaksi tuntia töissä istuskelin koneella, join kahvia ja puhuttiin paskaa työkavereiden kanssa :)

Kävin lindexillä ostamassa paidan itselleni huomiseen päättäjäis päivään. Samalla reissulla ostin Rikulle antibiootit.
Muksut hain ja tein ruokaa. Kuuden aikaan lähdin lasten kanssa pelaamaan jalkapalloa kanniston kentälle. Tosi mukavaa meillä oli, kovat matsit. Lotta tietenkin suuttui kun ei pysynyt tahdissa ja kovat ja monet itkut pääsi. Aleksi reiluna iso veljenä antoi lotalle palloa ettei sisko huutaisi :)
Lopulta 19.20 ilmoitin että nyt kotiin, siitä seurasi kolmen lapsen raastava huuto kiukku raivo kohtaus. Muutama äiti vieressä katsoi tilannetta ja sain sääliviä katseita. Miro suuttui taas kunnolla ja alkoi lyömään minua ja huusi aivan täysiä että äiti on ihan paska, jee! Nappasin aika tiukan otteen pojasta ja sanoin kovalla äänellä että minua et lyö, lyödä ei saa. Noh, siihen Miro sitten huusi taas että äitii älä satuta, jes olipas kiva kommentti vaikka vain pidin pojasta kiinni ettei hän pääse lyömään. Kaiken tämän keskellä kaksi muuta vieläkin huusi. Ilmoitin että äiti lähtee, se kuka haluaa kotiin tulee mukaan ja lähdin kävelemään autolle. Takanani kuoro huusi että äiti älä jätä. Herranjumala...
Autossa raivostuin, ja kiitin lapsia että olipas mukavaa taas tehdä teidän kanssa jotain kun tälläisen saan palkinnoksi. Taisivat ymmärtää yskän ja loppu matka meni nyyhkyttäen. Eli varsin rentouttava ilta oli taas meikäläisellä.

Kotona käytin lapset suihkussa ja tein niille iltapalaa. Senkin tein väärin, otin meinaan pakkasesta leipää ja laitoin paahtimeen. Lotta kiukustui että hän olisi halunnut syödä jäistä leipää kun paahdettu leipä on niin kovaa, että näin meillä. Lopulta sain ne sänkyihin 21 aikaan ja nyt istahdin tähän. Mitähän sitä nyt tekisi, tulee ihan tyhmä olo jos ei tee jotain. No, pitää vielä lapsille vaatteet katsoa aamuksi ja omat vaatteet mitkä laitan päättäjäisiin. Ja jos söisi jotain..

Ei kommentteja: