tiistai 22. toukokuuta 2007

Lotan kevät juhla päivä

Ihan oikeassa olin eilen kun kerroin että pyykit ja tiskit odottaa, johan ne vanhat ystäväiset odotti kiltisti minua jotta olisi illalla puuhastelua.

Riku sairastaa edelleen, sai kuurin varuksi jos ei ala huomenna talttumaan tauti.
Päivä meni nopealla tahdilla. Töistä pika pikaa kotiin kun minun piti olla jo kolmelta päiväkodilla, oli Miron kasvatuskeskustelu. Neljän aikaan kotona, ruokaa lapsille. Minä en ehtinyt syömään kun piti tiski juttuja laitella ja sitten jo lasten juhlavaatteiden katsominen, lasten valmiiksi laittaminen. Kun oli Lotan kevät juhla. Niin ja itsenikin piti kaunistaa jollain tavalla edes. Eiköhän siinä tohinassa Lotta saanut raivarin. Kun vaivalla hän valitsi sopivan mekon, niin sitten hän ei halunnut sukkiksia jalkaan. Intin vaan että kyllä ne laitetaan, ei ne kuulemma puristaa ja kutittaa. Perk.. noh, aika kävi vähiin ja annoin periksi ja sanoin että ota pois ja laitetaan sukat. Mitä vielä, sekään ei sopinut tyllerölle kun sitten kuulemma näkyy polvet, ja ne ovat rumat. Noh, kun sain jankattua että hänen polvet ovat erittäin kauniit niin sitten on kuulemma rumaa kun näkyy nahka yleensäkkin jaloista, KÄÄK!!!! Tässä vaiheessa olin jo laskenut sen kymmenen kertaa kymmeneen jotta en menetä malttia. Sitten sanoin neidille että ota mekko nopeasti pois jotta saadaan verkkarit laitettua kevät juhliin. Johan siitä huuto tuli... ja krokotiilin kyyneleet. Äiti taas loukkasi pahasti.
Sukkahousut saatiin kuitenkin jalkaan vaikka vaikutti siltä että vähintäänkin sata muurahaista oli niiden sisällä, sellaiselta neidin vempuilu näytti. Sitten kun piti hiukset harjata ja laittaa hiuskampa, niih... se onkin taas ihan eri juttu se. Pelkän pannan laittaminen vaati sellaisen n 10min selityksen äidiltä MIKSI sen pitää olla hiuksissa eikä otsalla.
On se oikeesti jo melkein kuuden vanhalla jo vaikeaa tuokin homma, minkäköhän lainen lotta on 10 tai 20v päästä, herranjumala :) Joo ja keskusteltiin myös tänään lotan kanssa siitä kun minä itseäni laitoin että kun kuulemma äidillä on kauniit hiukset ja hänellä on kuulemma erikois rumat hiukset. Yritä nyt siinä selittää malttamattomalle heti nyt ihmiselle että sinun täytyy odottaa 10v että voidaan hänenkin hiuksia värjätä ja että jos lotta haluaa esim. huomenna lyhyet hiukset niin miksi niitä ei voi liimata tuosta noin vaan kiinni kun hän haluaa taas pitkät hiukset. Hykkyrät sentään sanon minä!!!!!!!!!!!!!!! Kyllä tässä äidin roolissa täytyy omata mitä kummallisimpia taitoja :)

Kuitenkin juhliin päästiin, huoh :) Ne alkoi kuudelta.

Illalla sitten taas pyykin pesua, puhtaiden viikkaamista, keittiön siivous, lattioiden moppaus, muksuille iltapalaa, hammas pesut ja ne nukkumaan.
Yhdeksän aikaan kun riku kömpi sängystä tekemään ruokaa itselleen niin huomasin että perhana, olen unohtanut itse ihan kokonaan syödä tänään. Jaa no yhden appelsiinin töissä söin.

Hammasta hieman jomottaa, pirun viisauden hampaat. Pakko mennä joku päivä päivystys ajalla hammaslääkäriin, kuhan nyt ehtisi joskus. Täytyy nyt vaan pärjätä särkylääkkeillä. Riku mainitsi tänään että olen kuulemma kiukkunen, jaahas vai niin... :)

kello on nyt 22.00, hieman yli. Piti suihkuun mennä vielä, ei jaksa. Silmät ei pysy auki ollenkaan, päätäkin särkee ja niskatkin jumissa... vali vali vali :) Nyt kyllä syön jotain ja menen sänkyyn...

PAISTAA SE AURINKO TOIVOTTAVASTI JOSKUS RISUKASAAN!!!!

Ei kommentteja: