torstai 28. kesäkuuta 2007

AUTS

Nyt ei jaksa pitkiä tarinoita kirjoitella, silmät luppasee aika pahasti.

Töissä oli taas tosi hulina päivä, sinkoilua sinne tänne, ongelmien ratkomista yms. Ja tunti meni taas ylitöiksi. Ja huomenna jatkuu samaa rataa. Se on nuo kesälomat kun pyörii niin se kuormittaa niin paljon, pari ihmistä on jouduttu irtisanoa myös. No, se töistä...

Kotona hulina jatkui! Lotta oli taas ihana oma itsensä, Neiti Tinttaralla, pikku ärsyttäjä ja toisten yllyttäjä, pikkuinen pippuri :) Se on kyllä sellainen inttäjä ja vastaan laittaja ja se tietää mistä naruista pitää vetää että minut saa ärsytettyä :)
Miro sitten menee Lotan pelleilyyn mukaan, se hyppäisi kaivoonkin jos Lotta hyppäisi aivan varmasti. Töistä tullessani on valmiiksi jo pää kipeä sitten nämä kaksi sankaria siihen päälle. Aleksi olikin taas kiltillä päällä, tuli minua informoimaan mitä pahaa ne kaksi tuhoa saa aikaan. Se on äitin iso poika!!! Toisaalta päiväkodissa mainitsivat että aleksi on siellä ollut aika riehakkaalla tuulella koko viikon, liekö koti kiltteys johtuvan siitä kun lupasin yllätyksen matkalle (toivottavasti ei). No kuitenkin, lapset oli mitä oli meni miten meni. Mutta sitten tämä neljäs sankari. Kurkku on kipeä ollut jo monta päivää ja sitäkös pitää mulle kiukutella, ihan kun olisi mun vika, grrr. Se kiukkusi kun lähdettiin vankilalle (minäkin hermostuin), se kiukkusi kaupassa illemmalla (minäkin hermostuin mutta ärsytin vaan lisää, heh), se kiukkusi kotona sen jälkeen. No, minäkin kiukkusin kyllä takaisin ja ärsytin vielä lisää (pirullinen akka). Perhana meille tarvitse kiukutella jos on kipeä, en minäkään niin tee. Eilenkin kun oli niitä kamalia vatsa kramppeja ja sattui pirusti, valitinko ja kiukkusinko... NO EN koska mitä se auttaa ja ei se ole toisten vika. Tänäänkin on ollut ylävatsa ja ylä selkä aika kipeenä (nyt kyllä hermostuneisuus ja stressikin vaikuttaa) ja olenko valittanut NO EN, mainitsin kyllä kerran että pakko ottaa lääkettä kun sattuu niin ja sain vastauksen, jaa. On tää kiva paikka kun saa valittaa eikä kukaan sano vastaan.
Apteekista hain mahaan lääkkeitä, meni vaan vaivaiset 50e kahteen eri lääkkeeseen josta toinen maksoi 13e. Mutta niistä maksaisin vaikka toiset 50 euroa jos pitäisi, on ne niin elintärkeitä.

Mitähän tänään tehtiin, niin vankilalla käytiin kahvilla ja sen jälkeen kaupassa. Sain lapset sänkyyn ennen 21 joten tehiksen katsoin. Koti hommat nyt jää, taas. En pysty nyt kun tuo vatsa...Huomenna pitää kiirettä, pitää muistaa miljoona erinlaista asiaa ja tehdäkkin ne siis ihan kotiin ja perheeseen liittyvää pelkästään. Aleksille hakea rahaa, Aleksille ostaa sukkia, Isän kortti ostaa, katsoa että aleksi tekee vaarille kortin, metsästää Miron radio-ohjattavaan sitä antennia yms yms yms. Aleksin laukku pakata loppuun, mennä auttamaan jussia ja isää laittamaan juhlia valmiiksi yms yms yms. Ja KÄÄKS omat vaatteet pitää valkata..

Nyt tästä tulikin pitkä teksti vaikka muuta väitin. nyt sänkyyn, suunnittelin meneväni töihin jo puoli kuudeksi että pääsis hieman aikaisemmin kotiina.

Ei kommentteja: