tiistai 26. kesäkuuta 2007

Tiistai toivoa täynnä...

...vai onko?

Melko kiire päivä töissä, piti sinkoilla sinne sun tänne. Piti olla monessa paikassa samaan aikaan. Hieman tuli ylitöitä, noh pitää perjantaina ottaa takaisin. Kotiin pääsin kolmeksi ja heti lähdettiin ostoksille. Käytiin ostamassa Aleksille uusi turvaistuin, tai pelkkä koroke se vaan on. Se on niin iso jo :)
Netistä katseltiin autoja, saa nähdä jos saisi käsirahan säästettyä niin jos sitä ostaisi uuden meno pelin. Veneitä katseltiin myös, kävellessäni koneen ohi näin mukavan näköisen veneen mitä Riku katsoi ja sanoin että tuo kelpaa. Jooh, ei sen hinta ollut kun 180 000e, heh.

Aleksi aloitti jo pakkaamisensa, tarkkaan miettii mitä ottaa mukaan. Itse sanoi että paljon ei leluja sisälle tarvitse ottaa kun kuitenkin he ovat ulkona melkein koko ajan. Ihan järkeviä tavaroita vielä ainakin valitsi. Lupasin ostaa uuden taskulampun ja pattereita hänen leluunsa. Se on sellainen sähkö hommeli.

Aamulla aleksi oli aikas flunssainen ja nytkin on todella vaisu ja kiltti, vai liekkö vaan osaa käyttäytyä :) Se olisikin ihan uutta meillä. Jos Aleksi on kiltisti niin yleensä se tarkoittaa sitä että on kipeä, eli voit kuvitella minkälainen se on 95% vuodesta. Aleksille tosiaan ei ole kertaakaan mistään tarvinnut sanoa ja kuitenkin ollaan jo oltu yhdessä 2.5h.
Ai niin, sain radio Aallosta postia tänään. Viikko sitten laitoin sinne netin kautta juttua mitä tehdään juhannuksena yms yleensä tarinaa miten minä koen kyseisen juhlan. Tuli kirje jossa kiitettiin ihanasta tekstistä (oli vissiin luettu lähetyksessä) ja sain lahjaksi levyn :)
Olen sitä levyä kuunnellut tänään ja ihan hyvä on, taidan laittaa sinne tekstiviestin huomenna ja kiittää levystä :)

Nyt koti hommia, Riku onkin rakennuksilla...

Ei kommentteja: