keskiviikko 27. kesäkuuta 2007

tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä

Miro tänään illalla sanoi että haluaa kyseistä kappaletta kuunnella. Etsin sen netistä sitä kuunneltiin ja kuunneltiin ja kuunneltiin.... Ne pirulaiset kun osaa jo Media Playeria käyttää. Oli volyymit kaakossa, varmasti yläkerran ählämitkin kuuli miten tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä.
Miro keksi ihan oman version:

"miro tykkää äitistä ja äiti tykkää mirosta. Välil miro esittää et ei se tykkää äitistä mut, miro tykkää äitistä ja äiti tykkää mirosta... etc."

Jooh, hain Lotan tänään kahdelta jo hoidosta. olivat välipalalla kun menin ovelle ja kysyin lähdetäänkö shoppailemaan :) Lotta veti letut naamariin ja mentiin, toiset tytöt jäivät hieman kateellisina pöydän ääreen.

Lindexiltä Lotta valitsi vaalean punaisen lyhyehkön hameen ja 3 t-paitaa, yksi oli hihaton malli. Sai vielä kaupan päälle sellaisen setin missä oli kahta eri makua huuli kiillettä, purkki glitteriä ja hiusharja. Mäkin sain koklata sitä glitteriä autossa :) Minä etsiskelin Isän juhliin uusia vaatteita mutta eipä siellä ollut sellaista. Tai olihan siellä miljoona eri ihanaa hametta ja mekkoa, mutta kuten Lottakin sanoi että "äiti muista sulla on se maha", oikein totuuden torvi taas. Voisi hieman miettiä mitä suustansa päästää :)
Loppuen lopuksi löysin yhden hameen, mutta ihan koti ja työ käyttöön. Kuhan tulee taas lämpimämmät ilmat.

Päivä meni kuten kaikki muutkin. Ruoan tekoa, pyykin pesua, tiskien laittoa. Toisaalta meni aika leppoisasti kun kuuntelin samalla mp3 soittimellani musiikkia ja tanssahtelin ja lauleskelin samalla. Pitääkin tänään muistaa päivittää sinne uusia kappaleita.
Riku oli taas rakennuksilla ja sitten vielä tietsikka hommissa kaverillaan, kahdeksalta hän kotiutui.
Aleksin kamoja laittelin kassiin, pari pikku tavaraa puuttuu vielä.
Maha pirulainen kun känkkää taas urakalla. Tuli nyt illalla taas niin kamalia kramppeja että kyyneleet valui ja en kävelemään päässyt hyvin. Nyt on hieman helpompi olo, onneksi.

Aleksin kiltteys se jatkuu vaan. Sanoinkin taas tänään sille että vitsi äiti on tosi ylpeä ja halasin lujasti :) Näköjään poika piti kehuista. Nukkumaan kun menivät, Miro yritti jotain mutta Aleksi huusi minua ja sanoi että hän haluaa olla kiltti, ja miro vaan yllyttää. Sanoin että olet vaan välittämättä Mirosta, kyllä se lopettaa. Niin tuokin lopetti ja pojat kävi hyvin nukkumaan. Tosin Aleksi valvoo vielä, katselee laavalamppua. Mutta on sovittu että sitä saa hetkisen katsella jos vaan on rauhallinen ja hiljaa.
Voi, kohta minun vauva on jo iso. Koskakohan se sanoo minua mutsiksi :) "mutsi, anna rahaa", "mutsi, relaa vähän", heh.

Väsyttäis vaihteeksi, aamullakaan en millään jaksanut nousta kun piti, vaan nousin puoli tuntia myöhemmin. Huomenna en yritä mennä edes kuudeksi, ajattelin seitsemään. Koko viikon on niin vaikeeta ollut herääminen.

Huomenna olisi luvassa Rikun vanhemmilla käynti, jutellaan mökki reissusta lisää ja viedään aleksin tavarat jo valmiiksi.

Asiasta toiseen... Onkohan radio-ohjattaviin saatavana uusia antenneja?

Perjantaina mennäänkin Jussille, laitellaan isän juhlia valmiiksi lauantaita varten.

Ei kommentteja: