maanantai 25. kesäkuuta 2007

Paluu arkeen

Hieman vielä mökki matkasta...

Tosiaan Jarin porukka tuli jo yhdeksän aikaan perjantaina sinne, Pirjo ja Kale hieman myöhemmin päivällä.
Siinä se meni, lapset uivat monen monta kertaa, saunottiin joka päivä, lapset tappelikin siellä. Ongittiin laiturilta ja saatiinkin muutama särki, päästettiin ne kyllä menemään. Pojat kävi soutu retkellä läheisellä saarella, Pallosaarella. Noh, on sinne muutama kilometri matkaa. Me tytöt sitten (lukuun ottamatta Katjaa) oltiin siinä lahdella soutamassa. Kun en suostunut soutamaan pallosaareen niin tytöt sitten sanoi että "no mennään sitten Tampereelle" :) Jooh, sinne olisikin ollut useampi kymmenen kilometriä :)
Lapset nauttivat todella paljon ja oikein kyllästyivät ulkona olemiseen, kun me aikuiset AINA ne komennettiin pihalle. Juuso ei oikein viihtynyt, känkkäsi suurimman osan ajasta ja piti kanniskella vaan. Jokainen sai oman vuoronsa siitä hommasta. Minä mielelläni kanniskelin, vaihdoin vaippoja ja syötin Juusoa, ja hyvin me tultiinkin toimeen. Ja Miro taas alkoi haaveilemaan omasta pikkuveljestä :)
Toisaalta oli rankkaa, kun meitä oli niinkin monta siellä. VOI SITÄ TISKI MÄÄRÄÄ!!!!! ja siellä kun ei tietenkään ole konetta. Piti aina joka ruoan jälkeen (aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen, iltapala) tiskata kun ei sinne pikku keittiöön muuta olisi mahtunut kun likaista tiskiä. Kirottiin sen kymmenen kertaa Katjan kanssa ja haaveiltiin kodin herkuista :) Kaiken kukkuraksi oli viemäri tukossa ja ulos piti aina kantaa kaikki ja jos huuhtelit jotain yksittäistä niin pihalle piti kaataa, huoh.
Su oli rankka päivä. Pirjo ja Kale joutui yllättäen lähtemään kun Kalen sisko on vakavasti sairas. Meille siis jäi KAIKKI hommat, jopa Jari tyhjensi ulko veskin :)
Vasta viideltä päästiin koti matkalle.

Kotona sitten pyykkikone heti päälle, muksut ruokin ja nukkumaan.

Tänään aamulla ei siis millään jaksanut nousta kun piti ja puoli tuntia myöhässä menin töihin ja motivaatio vissiin jäi mökille.

Kotona taas illalla lisää pyykin pesua. Kotona pesin 2 koneellista ja alakerran pyykki tuvalla 2 isoa talous koneellista pyykkiä, mutta nyt ne on melkein pesty kaikki.
Minä ja Lotta mennään tässä viikolla shoppailemaan, ostetaan isän 60v juhliin uudet vaatteet, tai ainakin Lotalle ostetaan kaikki, kengistä lähtien. Taidan se minäkin jotain katsella kun nyt kerta luvan sain :)

Tänään oli Aleksin harkat taas ja olivat 2 rataa juosseet, oli poika kyllä rauhallinen taas loppu illan. Aksun lähtö lähenee, nyyh! No, sillä on varmasti siellä kivaa ja taytyyhän se minunkin (ja aleksin) oppia olemaan ilman toista. Ukki oli kertonut että oli ostanut Aleksille ongen, shakkipelin sateen varalle. Poika oli innoissaan :) Lupasin antaa sille hieman matka rahaa niin saa ostaa jotain ihan itse, ja käyn yllätyksenä ostamassa sille aku ankan taskukirjan. Se siitä on haaveillut jo pidempään. Onpahan tekemistä kun katselee kuvia. Ukki oli myös puhunut että ennen matkaa ostaisi uuden auton. Aleksi siinä pohti sitten kotona että ostaakohan ukki sellaisen jossa ei ole kattoa, juh sellainen se olla pitää :)

Nyt vielä yksi koneellinen kuivumaan, sitten sänkyyn makoilemaan. Selkää särkee mökki matkasta kun oli niin kovaa nukkua. Ja maha on mennyt nyt taas pahaksi. Olen tässä reilu viikon aikana popsinut grilli ruokaa ja pari kertaa mäkki ruokaa. Mökilläkin oli kovia vatsa kipuja, piti ottaa tupla annoksia lääkettä. Huomenna haen lisää reseptillä, kalliita ne on kun perhanat mutta pakko. Nyt tänään tulehtui tuo ruokatorvi taas ja se tekee nyt vielä enemmän kipeää, ja kun syö niin tuntuu kun nieleskelisi siilejä koko matkan mahalaukkuun.
Pitää ottaa taas kahden viikon tehokuuri lääkkeitä ja kuituja. Sitten ryhtyä taas pupun ruoka linjalle. Nytkin just tässä samalla söin persikan ja alkoi niin vihlomaan ja polttelemaan vatsaa ja ylä selkää, auts

Mutta nyt hommiin... Ei auta valittaa :)

Ei kommentteja: