perjantai 29. kesäkuuta 2007

Joopa joo...

... piti aamulla herätä töihin aikaisin. Kello soi puoli viisi, Riku herätti minut 5.40 että eikös sun pitäis no nousta, APUVA. Heräsin kännykkä kädessä, nukuin siis pommiin.

Töissä menin kun aro pupu, ajelinkin taas n 130km yhteensä :) Taas tuli kehuja ovista ja ikkunoista erikois upeasta kesäkuun tuloksesta. Lupasi itse pää pomo meitä jollakin tavalla muistaa tästä, tapa ei ole selvillä vielä.

Kahdelta lähdin töistä ja menin tarjoustaloon sukka ostoksille.
Lapset haettiin kolmen aikaan. Haettiin pizzaa kun ei ollut aikaa tehdä ruokaa. Viideksi mentiin Jussille. Siellä oltiin piha hommissa. Minua pisti joku siellä, kasvi tai joku otus. Sormessa on 3 vesikellukkaa, polttaa aikas paljon ja tunnoton siitä kohdasta. Noh, rapatessa roiskuu. Sain siellä kitkeä ja istutella, IHANAA hommaa. Himoitsin niitä kaikkia puun alusia ja talon reunuksia mutta jätin ne rauhaan :) Kyllä siitä tuli nätti, navetassa on pöydät, ulkona telttoja, ihania istutuksia ja yksityis kohtia Laura sinne laittanut. Lapset, no ne oli mielestä aika kiltisti... välillä ainakin. Oli ne ihan kiltisti joo. Aleksi sai isältä matkarahaa ja se oli NIIN isoa poikaa että ja voi että kun toisia otti päähän.
Niin, huomenna se lähtee. Sanoinkin Rikulle äsken että pakko saada hillittyä itsensä hyvästely hetkellä, sillehän tulee paha mieli jos minä onneton alan pillittämään.
Kello on nyt 00.10 ja hommaa olisi vielä. Sain muksut vasta 23 nukkumaan, sitten silitin vaatteita ja siivoilin hieman kotia. Pakko oli kun en ole pariin päivään pystynyt. Harmittaa kun ei voi pyykkikonetta laittaa päälle enään.
Mutta kyllä oikeesti oli ihanaa olla siellä piha hommissa, sai itsensä töistä nollattua ihan kokonaan. HALUU KANS!!!

Lapset ihastui Menniin, ne puhua pölpötti kotimatkan Menni sitä ja Menni tätä ja Lotasta oli oikein kivaa kun Menni oppi Lotan nimen.
Huomenna olisi isän juhlat. Hieman jännittää miten ilta sujuu, tuntien miten Andeliinin miehet ottaa viinaa.

Nyt vielä aleksin tavaroita katsomaan ja sitten ZZzz Zzz

Ei kommentteja: