torstai 14. kesäkuuta 2007

Hyvää palvelua?

Kyllä tänään palo pinna kokonaan. Noh, sain maanantaina Hobby Hallilta maksumuistutuksen. Sen mukaan on yksi erä jäänyt maksamatta siitä Aleksin jo varastetusta pyörästä. Olemme kyllä kaikki maksaneet, no kuitenkin. Olen maanantaista lähtien yrittänyt soittaa heidän asiakaspalveluun. Sanoo joko verkko varattu tai numero varattu. Joo, eilen sitten laitoin heille sähköpostia ja pyysin ottamaan yhteyttä. Kuitenkin eilen oli eräpäivä laskussa. Mitään ei kuulunut, tänään taas olen vaikka kuinka kauan yrittänyt heille soittaa ei, ei vastata. Löysin toisenkin numeron netistä ja soittelin siihen, ei sama juttu. No sitten soitin taas kerran tänään siihen numeroon joka oli laskussa. Siinä lukee että asiakaspalvelu on avoinna 9.-20.00. Siellä oli vastaaja joka kertoi että asiakaspalvelu on avoinna 8.30-16.30 yms yms, kiitos soitosta!!!! HALOO KELLO OLI PUOLI NELJÄ!!!!!! Siinä vaiheessa kirosin kyllä kaikki kirosanat mitä osaan. Netin kautta saa laittaa heille ruusuja ja risuja. Pistin aikamoisen haukkuma kirjelmän sinne ja kerroin heidän erikois surkeasta asiakaspalvelusta ja ilmoitin että laskua en maksa ennen kuin joku heiltä soittaa minulle että voimme selvittää mistä laskusta on kyse. Katsotaan lukeeko niitä kukaan siellä.

Tänään muuten tavallinen päivä, olo välillä oli hutera mutta olin töissä. Pidettiin palaveria kun pomo jää pitkälle sairaslomalle, huomenna leikataan polvi. Eli minun ja Inkan (Kollega) täytyy koko hommaa pyörittää, huoh mikä vastuu. Mutta kyllä hoituu :)

Illalla käytiin vankilalla vaikka luulin ettei se taaskaan onnistu. Riku meinaan lähti ihan yks kaks töihin ruoan jälkeen.

Löytyykö lapsista jonkinlainen on/off nappula?? Jos joku on sen löytänyt niin PLIIS kertokaa missä se sijaitsee tai mikä sen laukaisee. Minä en ole sitä reilun 7v äidin roolissa ollessani vielä löytänyt. Tai sitten poikien sängyissä on joku vika. Samalla silmän räpäytyksellä kun he koskettavat sänkyjään alkaa räkätys, kikatus, pelleily ja ilta jumpa. Vaikka huutaisin pääpunaisena vieressä ei auta, meno jatkuu ja nauru yltyy. Nyt olenkin alkanut laittamaan nurkkaa sieltä, tänäänkin Aleksi joutui nurkkaan sängystä, istui siellä 20min.

Nyt he rauhoittuivat, ei nuku mutta hiljaa ovat. Heidät pitäisi saada eri huoneisiin nukkumaan, mutta ei kyllä tässä kämpässä onnistu, eli isompaa pitäis taas saada :) No, sekään ei onnistu kun erän hyvin oleellinen puuttuu eli raha :)

Hyvää yötä, nyt alkaa tehis!

Ei kommentteja: