perjantai 15. kesäkuuta 2007

On se kumma

Ei vieläkään ole hobby Hallista kuulunut mitään. Yritin taas soitella sinne, ei ne ei vastaa. Kohta varmaan on haastemiehet ovella, mutta helkutti en maksa sitä turhaan kun mielestäni olen kaikki maksanut.

Töihin kuudeksi. Töitä riittikin tänään aikalailla. Piti ajella paikasta toiseen, sopia Isännöitsijöiden kanssa ensi viikon palavereista yms. Yksi siivooja ei ole viikkoon ollut töissä, ilman lupaa. Onneksi sen paikan isännöitsijä oli mies, niitä on helpompi käsitellä kun naisia :) Ja sain armon aikaa ensi viikkoon, ja loppuen lopuksi ei haitannut vaikka kyseistä paikkaa ei oltu siivottu viikkoon, hih :) En saanut lintsaria kiinni.... vielä....

Loppuen lopuksi olin kotona vasta vaille puoli neljä.

Riku tuli kotiin, jäi potemaan pääkipua ja minä menin lapsia hakemaan. Tultiin mäkkärin kautta kotiin.
Joku flunssa pöpö yrittää taas iskeä. Mirolla ja Lotalla on kurkku kipeä. Minäkin olen tänään niiskuttanut ja aivastellut. Nyt alkoi tuntumaan kurkussa. Veto on pois mutta se on kyllä oma vika. Eilen illalla siivoilin kotona myöhään ja katselin telkkaa päälle. Oli se jo 23.30 kun vasta kävin nukkumaan.

Ja taas pitää siivoilla tänään, ajattelin oluen kaksi ottaa, laitan mp3 soittimen korvaan ja siivoilen :) Herkistelen ihan itsekseni Il Divoa ja Yö:tä.

Ei kommentteja: