tiistai 12. kesäkuuta 2007

Toinen koti päivä

Eilen illalla en saanut unta, en sitten millään. Sitten katselin telkkaa vielä puoli yhden aikaan. Kyllä aamulla väsytti vaille 7 kun kello soi. Minä vein pojat hoitoon.
Ei lotta enään ole silmäänsä valittanut. Puuhastelin enemmän ja vähemmän päivän aikana. Pyykkäsin aika kasan vaatteita ja tein suur siivousta poikien huoneessa ja niihin oleviin kaappeihin myös. Leluja lähti 2 isoa jätesäkillistä roskiin, kaapeista heitin vanhoja omia vaatteita ja rikkinäisiä tavaroita yms. Tulihan tilaa. Huomenna ajattelin jatkaa operaatiota Lotan huoneen kimpussa.
otin pienet tirsat sohvalla myöskin, n. puoli tuntia. Sanoin Lotalle että äidin on pakko levätä hetki ja Lotta kiltisti katsoi telkkaa sen aikaa. Välillä kysyi joko lopetat lepäämisen :) Kivasti piristi niinkin pikku tirsat mitä koiran unella pystyy nukkumaan.

Pojat tuli puoli neljä kotiin, tein ruokaa.

Puoli viiden jälkeen soitin Katjalle, mitä puuhaatte, mulla on tylsää! Katja siihen vaan että no tulkaa tänne, silläkin on huono päivä huimausten takia ja kun Juuso ei viihdy taas muualla kun sylissä. Sanoin että mitä tulen kantelemaan sitä ja sinne siis menin lasten kanssa, Riku jäi kotiin. Kanniskelin, syötin ja leikin Juuson kanssa, ihanaa oli :) Katja sai sen 1.5h levätä Juusosta.

Vaille seitsemän oltiin kotona, lapsille ruokaa, laitoin pyykkiä taas koneellisen pyörimään (mistä sitäkin tulee niin paljon), moppailin lattioita, komensin lapsia eli normi ilta.

Lupasin pojille että saavat huomenna pitää vapaa päivän ja olla kotona, ne tykkäsi. Minä menen kyllä jo ennen kuutta aamulla taas töihin hetkeksi, teen hieman töitä ja yritän tulla kahdeksaksi kotiin että Riku pääsee töihin.

Nyt täytyy suihkuun mennä ja tehdä iltapalaa itselle. Katsotaan meneekö pojat kiltisti nukkumaan, kun ajattelevat että annan niiden huomenna pelata :)
Vielä ne märät pyykit pitää laittaa kuivumaan kuhan kone valmistuu.

Ei kommentteja: