maanantai 9. heinäkuuta 2007

Aleksi kotona

Eilen tosiaan hain matkalaiset junalta. Aleksi puhui kun runeberi koko auto matkan ja kotona jatkui sama pölpötys :) Puoli kaksitoista oli poika hereillä vielä ja katseli Rikun kanssa formulaa (oli meidän välissä siis).

Aamulla kello soi viideltä, painoin torkkua, painoin, painoin... 5.50 Riku potki minut ylös. Voi elämä kun olisi väsyttänyt vielä.
Töissä meni kuten koko edellis viikko, huonosti jaksoin olla taudin takia. Paiseet alkoi taas vaivaamaan kunnolla. Jo tämä alkaa muistuttamaan vuoden vaihteen aikaista influenssaa, tosin ilman kuumetta.
Lähdin 11.30 töistä ja suuntasin tiimariin. Ostin Lotan kaveri synttäreitä varten kutsut ja samalla ideoin Lotalle kunnon prinsessa juhlat, prinsessa teemalla siis :) Koskaan minä en ole sellaisia saanut niin nyt saa oma tyttäreni :) Lottahan täyttää nyt 19.7 jo kuusi vuotta, äitin vauva :) Sen jälkeen menin mirkalle katsomaan tilaamaani risuista tehtyä koria, tosin ei ollut valmis vielä. Mutta olipa upea, jo nyt :) Ei ihan onnistuisi minun kätösistä tuollaiset luomukset. Vien sen korin ehkä karkeilla täytettynä päiväkotiin ja se on yhteiseksi heille kaikille kiitokseksi näistä vuosista. Kyllä me vielä lasten kanssa väsätään kortti.
Siellä kahviteltiin ja siinä puoli kahden aikaan menin kotiin nappailemaan erinäisiä pillereitä millä olo helpottuisi, ei erkkikään jaksaisi lapsia tässä tilassa.

Kolmen jälkeen haettiin lapset, aloin tekemään ruokaa. Isäntä pelaili vaan ja oli huonolla tuulella. Lupasi käydä kaupassa, ei mennytkään kun alkoi taas uusi peli. No, ei siinä oikeastaan mitään, ihan kiva oli päästä kotoota pois joten aleksin kanssa mentiin kauppaan. Siellä hurahtikin tunti :)

Loppu ilta meni hampaita kiristeltäessä, miksi niiden pitää olla niin vaikeita. Tosin minäkin kun hermostuin niin ärsytin lisää.
Siivoilin ja pesin pyykkiä illalla. Ei jaksa ei millään jaksa... Nyt alkaa vetämään viimeisiä tällä mammalla. Tähän kaikkeen flunssa päälle niin eih ei ei ei
Lapset laitoin 20.30 sänkyihin ja pojat aloittivat joka iltaisen pelleilynsä sängyissään. Nyt kello on himpun vaille kymmenen ja vielä vaan piti niille käydä sanomassa. ONKO PLIIS jollain kikka kolmosia jolla saan ne nukkumaan kiltisti???????????????????? Ei auta kiristys, ei lahjonta, ei huutaminen. Ja Riku pelaa... Ärsyttää, suututtaa... Jospa se kohta helpottaa :)

Tuli taas kerrassaan valitus teksti. Varmaan ajattelet että eikö minulla ole yhtään hyvää asiaa elämässä. Onhan noita, lapsetkin vaikka välillä haluaisin heittää heidät niska perse otteella ikkunasta pihalle :) Nyt vaan tämä flunssa verottaa voimia niin paljon että stressin sieto kyky on minimaalinen, ja samat asiat ja työt odottaa silti kotona olet kipeä tai et. Tämä arki ahdistaa nyt, taidankin mennä Jussille remontti kaveriksi viikon päästä jos minusta olisi jotain apua. Saanpahan muuta ajateltavaa ja uusia pulmia ratkottaviksi :)

Jaahas, pyykkikone valmistui, pitääkin mennä viikkailemaan puhtaita telineestä pois alta. Jospa huomenna olisi parempi päivä...

Ei kommentteja: