tiistai 10. heinäkuuta 2007

Päivä se oli taas tämäkin

Tosiaan en mennyt aamulla aikaisin töihin, vasta kahdeksaksi. Ja arvaatkos mitä se taas meikäläiseen iski... no silmätulehdus... taas ja nyt molemmat silmät. Näytin kammottavalta. Silmät oli aivan veren punaiset, ja luomet turvoksissa, kuin juoppo joka on saanut köniin :) Kiva mennä töihin.
Töitä painoinkin kun aro pupu, ajattelin että nyt painan hommia niin loppu viikon voin ottaa rennosti ja lähteä ajoissa kotiin jos siltä tuntuu.
Kävin lääkäristä hakemassa lisää tippoja silmiin.

Kotiin tulin joskus siinä kahden aikaan, laittelin hieman tiskejä ja makoilin sohvalla. Huoh, on taas niin flunssainen olo että. Äänikin oli painuksissa. Kyllä tämä tästä...

Haettiin lapset puoli neljä ja aloin tekemään meille pizzaa. Puoli kuudelta mentiin vankilalle, Riku leikkasi nurmikon siellä. Jaa mutta minäkin leikkelin sitä aika paljon. Se on muuten IHANAA hommaa, hiki siinä tuli ,mutta ai että. Riku kysyi että mitä oikein hymyilet, vastasin vaan että tää on niiiiin kivaa :) Hullu se sanoi :) Himoitsin nokkosten kitkemistä varaston reunustalta mutta en kehdannut alkaa toisten pihoja nylkemään ilman lupaa :)
Siellä kahviteltiin ja sovittiin että lapset ehkä menisi sinne yö kylään viikonloppuna, katsotaan nyt. Minä ojensin itseni sohvalle vaaka asentoon ja piru vie torkahdin :) Säpsähdin siihen kun Rikun äiti sanoi lapsille että anna äitin torkahtaa:)
Kotona oltiin puoli kahdeksan aikaan, silmät on aivan omituisen tuntuiset sen tulehduksen takia, ja kun laitoin tippoja niin meni näkö, siis sumeesti näin. Lapsia harmitti kun en antanut suukotella puolin tai toisin, ettei vaan tarttuisi tämä.
Lapset kävi itse suihkussa, tosin pelkällä vedellä pesivät. Olivat polleena. Lotta tosin halusi Doven suihkusaippuuaa kun siitä tulee niin ihana iho sen jälkeen, juuh :) Pienenä ne oppii. Niin ja Miro halusi Rikun jotain Axe saippuaa kainaloihin, ettei hiki haise ja tytöt tykkää päikkärissä :)
No kun lapsien hajut ja ihot oli hoidettu pistin ne nukkumaan. Eilen illalla kun pojilla meni plörinäksi nukahtaminen he saivat peli kiellon, joka tarkoitti kaikkia vempeleitä missä on patteri, akku tai jos se yleenssäkkään toimii sähköllä (tuo oli aika paha). Nyt sanoi että JOS olette hiiren hiljaa niin saatte yhdet sellaiset lelut takaisin, mutta vaan yhdet. Muutaman sanan puhuivat ja sitten olivat hiljaa.

Nyt tässä makoilen sängyssä, läppäri sylissä. Simmut sammuu ihan väkisin, pitää kyllä jotain syödä hieman. Oli jotain mitä piti kertoa mutta ei jaksa nyt muistaa mitä se oli.

Ei kommentteja: