keskiviikko 11. heinäkuuta 2007

Löysin lääkkeet tähän tautiin

Tosiaan tänäänkin menin vasta kahdeksaksi töihin, ihan kiva kun saa nukkua pidempään välillä. Eilen illalla nukahdin läppärin viereen :)

Nyt muistankin mitä piti kertoa yksi päivä.
Toissa päivänä sain puhelin soiton, kilpailevalta yritykseltä. Pyysivät töihin ja palkkaakin lupasivat korottaa nykyisestä. Pitkät tovit siitä keskusteltiin, mutta sanoin kiitos ei kuitenkin. Tokaisi vaan lopuksi että älä hävitä hänen numeroa jos tulee tarvis uusille tuulille :) Heh, hassu juttu. Oli kuulemma saanut vinkkiä/hyvää mainosta minusta ja halusi minut töihin :)

Kotiin lähdin jo puoli yksi, kurkku oli pirun kipeä ja silmät heloitti punaista, muutenkin oli aika töttöröö olo. Apteekista hain uudet silmätipat ja nappasin kokeeksi erästä flunssa lääkettä, ei posivill vaan joku naso jotain. Kamalat varoitus tekstit oli kyljessä. Nappasin kotona niitä pari. Tein siinä tiski hommia ja surffailin netissä, laitoin ruoan uuniin.
Puoli neljä taas muksut haettiin ja syötiin (sekin toimitus oli aikamoinen, vitsi kohta saa itse tehdä ruokansa). Viideltä Riku lähti taas rakennuksille. Hyvä vaan, se pelasi taas koko tunnin mitä kotona heti olla, grr.

Lääkkeet alkoi vaikuttamaan. Ei se niinkään kurkku kipua vienyt pois mutta virtaa tuli kun duracel pupulle. Vaikka kuukautiset alkoi tänään ja silloin olen ihan kuollut mutta ei minä painoin ihan hulluna. Siivoilin, järjestelin ja enkä yhtään lapsille hermostunut vaikka leikkivät aika äänekkäästi, ehei se ei haitannut. Laitoin netti radion päälle ja siivoilin innolla. Oli ihanaa kun jaksoi tehdä, ja hyvä mieli tuli kun sai aikaiseksi vaikka kuinka paljon :) Ja nyt on koti siisti suurimmilta osin :)
Puuhastelin kahdeksaan asti ja samalla laitoin lapsille iltapalaa. Riku tuli silloin kotiin. Huomasi kyllä että koti oli siistimpi.
Jaksoin jopa lukeakkin lapsille iltasatua.
Nyt kello on puoli kymmenen ja kaikki nukkuvat kun pienet porsaat.

Lotta tänään suutus päissään heitti leikki puuterin seinään ja peili siitä irtosi. Aleksi tokaisi vakavana että no niin lotta, nyt sait seitsemän tuhannen vuoden epäonnen :) Ja siitäkös vielä Lotan kiukku yltyi :) Ja minä nauroin :)

Vieläkin on hyvä olo, otin kyllä yhden lääkkeen yöksi jos vaikka aamulla ei olisi kurja olo.
Huomenna pitääkin mennä kuudeksi töihin kun huomenna on minulla se maton pesu päivä, se alkaa 13.00 eli viim 12.00 pitää töistä lähteä.
Vielä voisin tehdä vaikka mitä, on niin energinen olo. Riku vaan hermostuu jos alan vielä puuhastelemaan :) se kun pelailee pokeria.

Kai sitä voisi mennä katsomaan telkkaria makkariin! Tai jos sitä siinä samalla viikkailisi puhtaita vaatteita :)

Ei kommentteja: