perjantai 13. heinäkuuta 2007

"Ostetaan laktoositon lehmä! mielellään rasvaton yksilö"

En oikeastaan muista paljoa eilis päivästä. liekkö joku puolustus mekanismi ettei turhaa murehdi vanhoja asioita :)
No, käytiin me iltasella isällä, Riku siellä laitteli isän digiboksia ja konetta kuntoon. Niin joo olin eilen mattopyykillä. Olipat mukavaa hommaa sekin :) Nyt ovat kuivumassa vankilalla.

Meidän pienet neropatit eilen keskustelivat autossa:
Miro sanoi että olisi kiva jos meillä olisi ison iso talo ja ison iso piha. Että siinä voisi olla jopa eläimillekkin tilaa. Ja lapset päättivät että lehmät olisi kivoja. Äiti kun muutenkin aina herää aikaisin niin äitihän ne vois lypsää aina aamuisin, juh yes sir :) Mutta Lotta sitten sanoi ettei montaa lehmää tarvitse, sen verran vaan mitä meillä menee maitoa. Mutta iski tenkkapoo lapsille kun meillä juodaan kolmea erinlaista maitoa. Joten he päättivät hankkia kolme lehmää. Yhdestä tulee ykkösmaitoa, toisesta rasvatonta maitoa ja kolmannesta äidille laktoositonta/rasvatonta maitoa.

Ja ihan pokkona he asiasta keskusteli :) Pitääkin alkaa kysellä mistä moisia lehmiä saisi ostettua. "Ostetaan laktoositon lehmä! mielellään rasvaton yksilö"

Niillä flunssalääkkeillä painan eteenpäin, tänään huomasin kun en aamulla ottanut niin kamala olo iski jo 10 aikaan ja piti vaan ottaa niitä taas.

Illalla äidin pikku enkelit menee mummulaan yöksi. Varmaan sitä pitäis kehittää jotain. Tai sitten siinä käy taas niin että pojat pelaa pokeria, yes sitä minä olen aina toivonut ;)

Kumma olo, tuntuu kun pitäis tehdä jotain tai mennä jonnekkin mutta kun en tiedä mitä tai minne. ihan melkein ahdistaa...
Hmm

Ei kommentteja: