tiistai 18. syyskuuta 2007

Eilen: Kehkokuumetta, suunnistusta ja lenkkeilyä

Eilen oli niin paljon puuhaa etten edes koneelle ehtinyt.

Eilen siis takaisin töihin sairaslomalta. Ihan kiva oli olla töissä, miettiä välillä muita asioita. Hieman otin pehmeän laskun töihin ja livahdin tuntia aikaisemmin kotiin :) Riku ei ollutkaan kotona, soitti sitten olevansa päivystyksessä. Ottivat kokeita yms ja keuhkokuvissakin kävi ja sai tujut antibiootit. Keuhkokuumetta sille nyt pukkaa päälle. No, ei ole ole ihme kun tuossa kunnossa on.

Hain Lotan ja Miron, ja aleksikin yhden jälkeen tuli koulusta. Miron kanssa käytiin prismassa täyttämässä jääkaappia. Ja se osti omilla rahoillaan lelun :)
Sitten kotona tein ruokaa ja syötiin. Pesin pyykkiä ja laittelin kotia kuntoon. Kuudeksi mentiin Aleksin harjoituksiin. Alkaa innostus hiipua pojalla :( No, se olikin odotettavissa. Eikös ne tuossa iässä kokeile kaiken maailman lajeja ennen kun se oma löytyy. Hieman yli seitsemän oltiin kotona, nopsaan lapsille iltapalaa ja pyykkikone päälle vielä. Lähdin sitten vaille 20 Katjaa vastaan, mentiin lenkille. Ja oikein mukavaa oli, sai purkaa kumpainenkin itsensä :) Puhuttiin alussa ettei mennä kovaa kun just olen ollut tosi kipeä. Mutta matkan loppu vaiheessa huomattiin että oltiin kävelty nopeammin kun yleensä :) Adrenaliinin voimalla puskee eteen päin. Kuitenkin siitä tuli se 1.5h lenkki ja askelmia n 13 000kpl. Eli ihan ok ;)

Kotona syöksyin suihkuun, lihakset oli kieltämättä aika voimattomat. Taitaa se tauti sittenkin vielä verottaa voimia. Laitoin pyykit kuivumaan ja katsoin aamu vaatteet lapsille, ja pakkasin reput. Sitten vielä katsoin Taydelliset naiset, Riku otti sen levylle illalla.

Joo ja toissa yönä otti NIIN päähän ettei ole tosi!!!! Kello oli 24.00 aika tasan, heräsin... Yläkerran muksut soitti pianoa, hämä hämä häkkiä. Ei saakeli!!!! Minä jo koputtelin kattoon mutta ei ne kuullut.
Ja sama pianon pimputus kuului eilen illalla n 22.30, grrr...

Ai niin sitäkin piti sanoa, eilen aamulla kun heräsin niin olin kuin kauhu leffasta. Silmä luomet täysin turvoksissa ja silmä munat aivan kirkkaan punaiset, yöllä tuntuikin että joku on silmässä. Pesin naamani vedellä ja hetken päästä olin normaalin näköinen. Kumma reaktio, joku allergia vissiin. On minulla ollut aamuisin silmät olleet omituiset mutta ei tuollai... Niin ja tänä aamuna silmät oli hieman vaan punaiset mutta sitten oli iho oireita, nokkos ihottumaa ja ne kutisi niin pirusti. Saa nähdä mistä johtuu.

Nyt on Lotta ja Miro haettu ja aleksikin saapuu kohta skolesta.

Illalla palailen taas.

Tänä aamuna väsy oli kova ja pääsinkin töihin vasta 7 jälkeen. Onneksi oli leppoisa työpäivä.

Ei kommentteja: