perjantai 21. syyskuuta 2007

Lotan lääkärillä käynti

Pakko oli tulla heti kirjoittamaan tänne tuloksia yms. Eli siitepöly allergiaa ei ollut. Muita ei testattukkaan. Juttelin siitä yö yskästä joka vaivasi pahasti vaikka ei flunssaa ollutkaan ja lääkäri ihmetteli suuria annoksia mitä jouduin laittamaan. Lotta sai lähetteen allergia sairaalaan astma testeihin, hyvä juttu. Sitten se määräsi vahvempaa avaavaa kohtaus lääkettä ja eri merkkistä.
Siitä silmä/pää/väsähtämis kohtauksista puhuttiin. Ja siihenkin saatiin diagnoosi, lapsuus ajan migreeni. Siihen otetaan pronaxenia hieman enemmän. Ja jos kohtaukset pahenee ja/tai tulee uusia oireita niin lääkäriin takaisin. Silloin kenties vaihdetaan lääkitys ja oireiden perusteella katsotaan mitä tehdään jatkossa. Puhui se lääkäri aivokasvaimistakin, hui :( Mutta sanoi että särkylääkkeet ei paljon auta niihin kipuihin. Éli jos ei lääkkeet auta enään niin sitten testaillaan muuta. MUTTA lääkäri sanoi että mitä luultavimmin se ei ole muusta kun migreenistä, mutta seurataan kohtauksia. Hieman pelotti tuo lääkärin sana -aivokasvain ja se nyt kummittelee tuolla takaraivossa. Saas nähdä kuinka hysteerinen olen kun seuraava kohtaus tulee. Vaikka aivan varmasti se ei ole sitä mutta mitäs meni avaamaan suunsa...

Täytyykin jutella Lotan eskari opettajien kanssa.

Lähdin aamulla 6 aikaan töihin ja tulin takaisin kahdeksaksi Lotan lääkäriin. Nyt pääsin töihin takaisin ja kello on jo 9.35. Herran jestas, 2h enään työ aikaa, taitaa tulla hoppu :) Paranee lähteä jo liikkeelle, vuoraaseen hienosto/rikkaiden alueelle meren rannalle :) On muuten ihan komeita taloja :)

Ei kommentteja: