keskiviikko 19. syyskuuta 2007

Onneksi tämä päivä oli parempi :)

Tosiaan, eilen oli sellainen v**utus päällä ettei ole tosi. Huh, onneksi se on takana päin.

Töissä riitti tänään tekemistä ja 12 aikaan olin vasta kotona. Rikuhan on vielä sairaslomalla.

Iltapäivällä puuhastelin: imuroin, kunnostin kotia aikalailla, pesin 2 konetta pyykkiä ja ihan kiva fiilis oli :)
Ruoaksi tein hyvää pekoni pastaa mutta ei meidän nirppa nokat sitä syönyt, siinä kun oli sellainen kerma juusto kastike :) Mutta minulle ja Rikulle maistui. Taas ehostin keittiötä, juotiin kahvia ja lähdinkin sitten viiden jälkeen lasten kanssa pihalle. Katja soitteli ettei pääse lenkille joten päätin olla menemättä sitten, huomenna sitten. Vasta 19 tultiin kotiin lasten kanssa. Naapurin rouvan kanssa juttelin, se oli löytänyt sellaisia kuoriaisia makuuhuoneesta mikä viihtyy kosteissa paikoissa ja juteltiin sitten niistä minun oireista ja hänellä on aivan samaa ollut muutaman kuukauden. Onpas kivaa jos koko talo on homeessa/kosteana. Hän kuulemma soittelee isännöitsijälle.

Illalla laitoin pannarin uuniin ja pesetin lapsoset. Herkuteltiin iltapalaksi pannaria ja Aleksi söikin 1/3 koko pellillisestä, se hoki kuinka hyvää se oli.
valitettavasti Aleksi alkoi valittamaan että huimaa ja päätäkin taas särkee, totesin että äitiäkin vaivaa pääkivut. Joka päivä viikon ajan olen joutunut ottamaan lääkettä.

Kivasti meni päivä, oli tekemistä :) Lapsetkin meni todella kiltisti nukkumaan.

Nyt vuorossa pyykin kuivumaan laittoa ja telkkarin katselua.
Aamulla jos 7 jaksaisi mennä töihin.

Huomenna olisi anopin synttäri kahvit ja illalla Aleksin koululla joku piha juhla.

Ei kommentteja: