maanantai 30. heinäkuuta 2007

3 pv töitä :) Nyt muuten kolottaa joka paikkaa :)

Aamulla töihin noin kuudeksi ja aivan hirvee rumba oli päällä ihan koko ajan, ajoinkin taas n 140km päivän aikana :) Kiireessä tuli aikas raskas kaasujalka ja eräs ihminen kuka ajoi perässäni niin kehui minua formula kuskiksi :) No, piru pakko oli ehtiä miljoonaan paikkaan :)

Kauhealla kiireellä kotiin kahden jälkeen ja nappasin pojat kyytiin ja suunnattiin Jussille ja Lauralle kolmeksi. Ensin siinä kahviteltiin ja sitten tartuin härkää sarvista ja kävin töihin; ikkunan pesuun. Pojat oli enemmän tai vähemmän kiltisti, joo no ymmärtäähän sen kun sisällä joutuivat olemaan suurimman osan ajasta, ei nuo meidän lapset jaksa olla sisällä. Ne vaan on sellaisia hieman villejä tapauksia :) Siinä vaiheessa hävetti kun kuulin Jussin sanovan: Pojat, eihän lampaita saa kivillä heittää....
Lopuksi saatiin vielä pannarit, ja namia oli.
Kyllä siis täytyy sanoa että ikkunan pesu käy helvetin hyvästä jalka treenistä, ja jos et koukista polvia niin selkä väsyy. Laskin tuossa että n. 130 ikkuna pintaa pesin siellä :) Ja yksi ikkuna jäi vielä ja Laurahan on yläkerran ikkunat jo pessyt että kyllä heillä ikkunoita riittää :) Kyllä näkee ulos :)
Vaille kahdeksan lähdin poikien kanssa kotiin... siivoamaan :) Pistin mukulat suihkuun ja laitoin iltapalat niille, laittelin likapyykkiä koneeseen ja kuivamaan puhtaita myöhemmin. Viikkailin edelliset eli normaali iltaa :) istumisesta ei tietoakaan....
Nyt täytyy myöntää että navasta alas päin on paikat todella kipeänä ja lihakset maitohapoilla. Ala selkää särkee aikalailla. Sitä se seisominen teettää, en saisi seisoa koko päivää sen selkä jutun takia, se nikama kun on poissa paikoiltaan. En ole tänään ehtinyt lämmintä ruokaa syömään, paitsi sen pannarin :) Jospa huominen ei olisi ihan näin kiire päivä.

Join tuossa ilta teetä äsken ja ajattelin josko menisin sänkyyn katsomaan telkkaa pikku hiljaa. Hieman pitää kyllä raivata tuota olkkaria, jos joku lapsista kävelee yöllä niin kompastelee.

Nyt ei jaksa kyllä yhen yhtä likaista mukia yms astiaa laittaa, saavat olla huomenna ilman puhtaita astioita jos ei Riku niitä huomenna laita :) Tosin Riku sanoi että menevät aamusta heti rakennuksille, joten ne taitaa odottaa minua vielä huomen illalla...isompana kekona. Eikös se ole niin että suutarin lapsillakaan ei ole kenkiä!

Ai niin, Laura lupasi palkkioksi kustantaa kampaajan minulle (tosin kyllä sanoin että ei ei, ei tarvitse :) ) Vihdoinkin pääsen kampaajalle, mietin että taisin käydä reilu 3v sitten viimeksi. Koskaan ei ole ollut rahaa sellaiseen tai sitten jos oli niin lapset aina jotain tarvitsi, no nyt pääsen :D

Mutta nyt kello on jo puoli yksitoista ja tämä mamma menee vaaka-asentoon justiinsa. Mutta kuitenkin kipeiden paikkojen lisäksi kaikin puolin kiva päivä, ei tarvinnut kotona nyhjöttää, sitä olen tehnyt jo 7 vuotta.

Ei kommentteja: