sunnuntai 29. heinäkuuta 2007

normaali sunnuntai

Eilen tosiaan olin vaan illalla, muksutkin nukahti samantien kun sänkyyn menivät. Katselin telkkaa Jerry Lee Lewis leffaa, rikukin rantautui jo hieman ennen 23.00. Sinnikkästi katsoin sen elokuvan vaikka väsytti tosi paljon.

Aamulla lapset herätti vasta yhdeksältä :) Puoli kymmenen Mirka ilmoitti että tulevat kylään tunnin päästä, kääks kamala siivoaminen alkoi :)

Hieman ennen kun ne lähti minulla alkoi päätä särkeä. Ja yhden aikaan kun ne lähti niin se kipu yltyi aivan kamalaksi, nappasin Buranan ja painuin sänkyyn pimeään. Yltyi vaan se kipu ja huono olo tuli.Oli varmaan migreeni. Tunnin makaamisen jälkeen Riku kysyi joko helpottaa ja sanoin että ei todellakaan, otin uuden lääkkeen. Riku lähti hakemaan toisen merkkistä lääkettä apteekista ja kävi samalla kaupassa, lapset sai pelata jotta olisivat kunnolla. Vielä vaan sattui ja sattui, aivan kamalaa. Riku tuli ja otin toista lääkettä päälle puoli kolmen aikaan. Makasin vielä tunnin, uni ei tullut siinä kivussa. Onneksi vaille neljä kipu alkoi hellittämään ja pääsin ylös ruoan teko hommin. Tosin oli vetelä olo vielä.
Syötiin ja mentiin vankilalle kahveille. Riku asensi autoon ne kaiuttimet ja puoli kahdeksan päästiin vasta lähtemään kotiin.
Kotona oli olo energinen, ei ihme kun kolme tuntia sängyssä makasin päivällä :) Laitoin pyykkikonetta päälle, raivasin keittiötä ja siellä kaappeja, heitin roinaa roskiin. Laitoin lapsille iltapalaa ja nyt tuossa ne katselee telkkaa (21.25). Aleksilla alkaa taas tuo ruoan tankkaaminen, kasvukausi alkaa taas. Ensin vetäsi kaksi ruisleipää, puoli litraa maitoa. Sitten yhdeksän aikaan oli nälkä vielä ja söi ison lautasellisen muroja, ei kuulemma ole vieläkään kylläinen mutta pärjää kuulemma aamuun asti :)

Huomenna taas töihin, huoh. Jos menisi ajoissa niin pääsisi ajoissa pois. Menen Jussille ja Lauralle ikkunan pesu puuhiin tässä joku päivä.
Nyt tuli maha puolestaan kipeäksi niistä särkylääkkeistä. En saisi syödä ibuprofeiinia, se kun on pahaksi minun mahalle ja saattaa tulla reikä vatsaan, se ei olisi kiva. Mutta ei noi Panadolit auta yhtään, pakko se on noita syödä jos on niin kova kipu.

Lotan 6v neuvola PITÄÄ muistaa tilata huomenna, samalla mirolle 5v neuvola. Minäkin tarvitsisin omalle neuvolalle ajan siihen ehkäisy juttuun. Marraskuussa loppuu kierukka ja meinaan sitä ennen sen vaihdattaa, ettei vaan vahingossakaan tule vahinkoja.

Ai niin, kiva juttu sattui: Aleksin kanssa kun oltiin Keski-uudenmaan Rasteilla torstaina niin ALEKSI OLI SARJANSA ENSIMMÄINEN ja osallistujia oli n 20, en ole katsonut netistä vielä. Rikun isä vaan kertoi. Hieno homma!!!!

Nyt taidan mennä lapsia laittamaan sänkyihin (21.40), sitten on vielä tiskikoneen tyhjennys ja pyykkien laitto kuivumaan. Pikku puuhastelua siis riittää vielä :) Onpahan lomailijoilla huomenna puhtaita astioita...

Ei kommentteja: