tiistai 31. heinäkuuta 2007

Koti puuhastelu päivä

Painotan vielä että en kohdistanut edellistä tekstiä kenellekkään eritoten, ihan vaan yleisesti halusin sanoa mielipiteeni :)

Kahden jälkeen lähdin töistä ja menin sinne rakennuksille suoraan, join kahvit ja neljän aikaan otin muksut mukaani ja lähdettiin ruokakauppaan. Ihan suht kivasti meni se reissu, onneksi olin sen verran viisas etten lähtenyt isoon kauppaan... muksut pisti juoksuksi siellä ja vakoilivat minua :)

Kotona sitten kävin sen tiskivuoren kimppuun ja yllätys yllätys se oli kasvanut eilisestä, ihan niin kuin ennustin :) Ja pöytä notkui likaisia aamupala astioita, kuivuneine muroineen. Pistin keittiön siistiksi ja laittelin pyykkikonetta päälle, join kahvit vielä hätäseen. Raivasin lattiat puhtaaksi ja noppasin. Sitten oli ihan hyvä taas :)
Tein ruokaa ja Riku tulikin hieman ennen kuutta, syötiin. Pyykkiä kuivumaan ja puhtaiden viikkailua. Pesin ja vaihdoin akvaarion vedet, se ei olekkaan ihan pieni homma.
Lapset olivat todella riehakkaalla tuulella, varsinkin Lotta ja Miro. Otin Miron mukaani akvaario hommiin ja oli todella hyvä apuri, maltillisesti noudatti ohjeita ja oli kiltisti. Lopuksi halittiin ja pusuteltiin :) Lotta tuli vähän väliä härnäämään Miroa, veikkasin että huomiota kaipaa. Riku valvoi kun ne kävi suihkussa ja sen jälkeen menin Lotan kanssa kahdestaan hoitamaan sen hiuksia. Laitettiin minun hoitavaa ainetta hiuksiin ja kuivailtiin niitä ja juteltiin tyttöjen juttuja, kehuin hiuksia kun ne on jo niin pitkät. Sitten valittiin yhdessä nätti yökkäri, meni Lotta Rikultakin kysymään monta kertaa onko hän kaunis :) Lopuksi vielä se istuskeli sylissä ja siihen rauhoittui pikku tinttaralla.

Lapset kovasti odottavat mökki reissua ja niin kyllä minäkin :) Siellä aika menee siivillä. isän kanssa juteltiin illalla, ja se tulee maanantaina sinne kahdeksi päiväksi remontti hommiin ja Riku auttaa.
Huomenna pitää pakata kaikki tavarat, kun Riku ja lapset hakee mut torstaina töistä ja lähdetään heti ajamaan mökille.
Riku meneekin rakennuksille huomenna vasta kun tulen töistä, eli siellä se sitten on koko illan.

Nyt voisin mennä katsomaan nelosen dokkaria, heippa hei :)

Ei kommentteja: