perjantai 3. elokuuta 2007

Terveisiä Antaverkasta :) LOMA LOMA LOMAAAAA

Riku ja lapset haki minut siinä puoli kahden aikaan töistä, omalla autolla. Rikun isä oli vaihtanut laturin siihen, veteli ihan viimeisiä.
Ajettiin mäkin kautta kotiin loman kunniaksi. Siinä sitten saatiin kuningas ajatus; lähdetään tänään jo mökille. Ja eikun pakkaan loppuja tavaroita, ihan kauhea härdelli päällä :) Lopulta päästiin viideltä starttaamaan auto. Heti hyvinkäällä tankattiin ja ostin lapsille puuha lehden automatkalle, tosi hienosti meni matka. Tampereella lapset muisti missä Hellä mummu asui ja siitä kuolemasta kovasti kyseli, mitäs jos mummun kaivaa ylös, miksi se poltettiin, sattuuko se yms. Parhaani mukaan vastailin.

Kaupan kautta ajettiin mökille ja mukulat juoksenteli pihalla, voi Pirjon kukka parat :)
Heti mentiin saunan lämmitykseen alas ja sielläkin piti niiden purkaa energiaa, huoh :) Ihan kivaahan meillä oli. Saunottiin, me Rikun kanssa juotiin muutama olut, ah ihanaa :) Meikäläisen hiusten pesu on kyllä täällä hankalaa, menee ämpäri tolkulla vettä eikä edes lähde. Otin siis letkun mistä tuli pirun kylmää järvivettä. Rikun kanssa taas suunniteltiin että mitäs jos tämä olisi oma, mitä voisi tehdä täällä muutoksia.
Isä tuleekin maanantaina ja niillä riittääkin hommaa. Vasta 23 oltiin mökillä takaisin, kamalan pitkään saunottiin :) Laitoin pedit ja vein lapst ylös, luin hetken niille ja ne simahti.

Huomiseksi luvattiin tänne vesi kuuroja, saas nähdä mitä tehdään. Hieman ajateltiin kalaan mennä ja lapset haluaa vaarille soittaa kun täällä on kanttarelleja ja ne haluaa mennä vaarin kanssa sieni metsään. Viikonlopuksi ja alku viikoksi lupasivat jopa +28 :) Mutta minähän tilasin helteet lomani ajaksi :)

Kyllä täällä on ihanaa :)
Nyt kello on yli 00.15 joten pitää itsekkin mennä nukkumaan.

Huomenna taas lisää kuulumisia illalla...

Ei kommentteja: