perjantai 3. elokuuta 2007

Sadetta, itkua ja naurua

Vaille seitsemän Miro heräsi ja huuteli, alas alas alas. Riku katsoi kelloa ja sanoi ehei, vielä nukutaan. Ja n tunnin Miro vielä nukkui meidän välissä.

Kahdeksalta Riku nousi lasten kanssa ja minä sain vielä puoli tuntia nukkua :)

Aamupäivä meni jalkapalloa pelatessa ja kaupoilla Lielahdessa, tuossa suht lähellä. Meni vaan 110e kauppaan. No, me kyllä luvattiin jokaiselle 10e loma rahaa ja ne hieman siitä käytti. Minulle ostettiin omat pelastusliivit.

Tultiin mökille yhden jälkeen ja syötiin ja lapset hieman kiukkusi. Oltiin ylhäällä vintillä kun Lotta halusi leikkiä nukkekodilla, nyt se haluaa sellaisen pukilta :) Riku ja minä torkuttiin toisella silmällä kun lapset leikki. Sitten suunnattiin ulos, uutta petangue peliä pelaamaan ja se olikin tosi mieluinen peli lapsille. Sitä ne pelaili melkein 2h. Minä ja Riku tehtiin tietä, tai levitettiin soraa tuohon tielle aikas pitkälle matkalle, lopulta autolla lanattiin se :)
Sitten kävi onnettomuus, en ymmärrä miten miro vempuili mutta se itseään heitti sillä painavalla kuulalla päähän ja aivan kamala huuto tuli, tottakai. Me pidettiin kamalat palopuheet että kuinka ne on vaarallisia ja näin kävi. Otin pojan kainaloon ja kun ei kylmää ollut otin villasukat jalastani ja painoin sillä päätä, poika huusi :( Lopulta rauhoittui, mutta huomasin että siihen tuli kuoppa, kääks. Seurattiin sitten Miroa ja ihan hyvältä vaikutti, ruoka ei maistunut hyvin kun viiden korvilla syötiin hiuko palaa.
Sen jälkeen oli vuorossa kalastusta, kuudelta mentiin laiturille. No, eihän siitä oikeesti tule mutta ajatushan se tärkein on. 19 aikaan lähdettiin veneellä aika pitkälle kalastamaan. Siinä mennessä pidin Rikun vapaa vedessä kun uistelin. Piru kun siihen kala tarttui ja huusin kun pieni lapsi. Apua apua mitä minä teen :) Aleksi otti vavasta myös kiinni ja huusi äiti älä päästä sitä ja oli tohkeissaan. Riku yritti meidän huutojen päälle huutaa että no kelaa sitä hyvä ihminen :) Kelasin mutta pääsi karkuun :) Oltiin oikein kun kiljusten herrasväki taas :) Kauhea tohina yhdestä kalasta :)
Kalassa viihdyttiin yhdeksään asti, lapset nauttivat. Särkiä saatiin, ei muuta. Mutta lapsia ei haitannut. Pää asia että kalaa tuli.

Siitä pikaisesti mökille iltapalalle. Oli lapsilla raskas päivä kun kierrokset oli aika kovilla.

Riku laittoi ne nukkumaan ja minä tiskailin sillä aikaa.
Nyt nautin oluesta :) Huomisesta en tiedä oikein mitä tehdään. Luvattiin lämmintä joten kai se pitää talvi turkki heittää pois.
Lotta reagoi noihin hyttysten pistoihin aika rajusti. Ihan kamalia paiseita tulee. Onneksi mulla on sen sitä allergialääkettä.

Lapset nukkumaan mennessä sanoi että tosi kiva päivä ollut, ja niin se kyllä onkin ollut. Ihanaa olla lomalla, JEEEEE :)

Ei kommentteja: