sunnuntai 12. elokuuta 2007

Ihan tavallinen päivä

Tänään tosiaan ei tullut suunnitelmasta mitään eli siis ottais aurinkoa. Piru vielä kun satoi vaan ja ukosti.

Lapsukaiset heräsi taas 9 aikoihin, mutta minäpä se jaksoin nousta vasta vaille 10 ylös :) Riku ja Lotta tuumasi että nyt keitetään äiskälle tujut kahvit jotta se nousee, ja niin nousinkin. Taktinen veto, ei tarvinnut keittää itse :)

Riku ja Miro kasasi Aleksin koulupöydän ja minä sen tuolin. Kyllä oli poika tohkeissaan uudesta pöydästä, antoi tiukat säännöt Mirolle :) Huomenna ostellaan hieman tarpeita kouluun vielä ja sitten on poika valmiina koulun ihmeelliseen maailmaan, niisk!!!

Minä siivoskelin hieman kotona, en tosin paljon.

Neljän jälkeen mentiin rääppiäisille. Jennillä oli kaverit tänään juhlimassa sen synttäreitä. Juuso parka oli vielä vaan kipeä ja oli aikas itkuinen.

Siitä ajeltiin vankilalle. Piti ottaa ne pyörät sinne pestäviksi mutta ei muistettu ottaa niitä kyytiin. Noh, pitää ajaa pyörillä sinne joku päivä. Kahviteltiin siellä ja Ella ja Leevikin tuli käymään siellä.
Puoli kahdeksan aikaan oltiin kotona ja laitoin mukulat heti rauhoittumaan. Sellainen meno niillä on ollut koko päivän, huh mitä uhmaamista ja toisten ärsyttämistä.
Ei meinannut lapsoset millään rauhoittua, ei millään. Ärsyttivät minut ja Rikukin ihan äärimmilleen, grrr.

Vaille yhdeksän laitoin ne sänkyihin ja pojat vielä vaan valvoo, helv... Toisiaan naurattavat yms. Ja kello on nyt kuitenkin jo 21.50!!!! Isompi koti pitää olla että jokainen saa oman huoneen.

Riku ei pääsekkään huomenna sinne vanhempain iltaan koululle. Rikun isä oli unohtanut että piti viedä aleksi harkkoihin ja se sopi muuta. Joten nyt kun aleksi on innolla odottanut harkkoja niin ei niitä voi väliin jättää, vaan riku vie sen sinne.

Haa, tuosta tuli mieleen kun Lotta tuolla taas yski. Meillähän on tuolla keittiössä kaakelit periaatteessa irti, saumauslaastilla pysyvät paikoilleen ja ne on vaan pahentunut entisestään, pullistelee jo. Rikulle mainitsin tänään että huomenna soitan huoltoon ja kyselen kuka niitä tulisi katsomaan. Täällähän on ollut keittiössä selvästi vesivahinko joskus.
Sitten aloin oikein miettimään. Se aleksin yskä kesti 2kk ja loppui kun lähdettiin mökille. Minulla oli sitä silmä vaivaa piiiitkään, monta viikkoa ja loppui kun mentiin mökille ja nyt tuli takaisin, Rikulla oli pahat allergia oireet ja mökillä ei ja nyt on taas, eilen alkoi jokainen lapsi meillä yskimään, nenä tukossa. Lotta on tänään yskinyt nyt illasta aika paljon. Minullakin on ollut keuhkoissa sellainen olo että missä piippu, sitä tarvittais. Eli siis mitä lie löytyy meiltä....

Joopa, taidan nyt mennä katsomaan hiukan telkkaria vielä.

Huomiseen taas, huomenna onkin paaaaljon muistettavaa. Neuvola ajat minulle lotalle ja mirolle, kampaaja aika, huolto juttu, Aleksin tarvikkeet, illalla vanhempain ilta!

Ei kommentteja: