lauantai 18. elokuuta 2007

Mukava päivä :) Touhukas päivä :)

Heräiltiin siinä kahdeksan korvilla, Riku keitti aamukahvit :) Tiesi etten muuten nouse :)
10 aikaan lähdettiin valkosipuli markkinoille ja pari tuntia siellä kierreltiin. Syötiinkin siellä ja minä sain niitä ihania joensuun leipomon vesirinkeleitä, nam.

Sieltä suoraan mentiin serkuille, Ellalle ja Leeville. Vietiin Ellan synttäri lahja ja leeville pikkuinen nimppari lahja.
Kahden korvilla oltiin kotona taas. Minä siivoilin kotona, taas. On se perhana miten tämä kämppä menee hetkessä epäsiistiksi ja likaiseksi. Pesin pyykkiä, moppailin lattioita yms järjestelemistä.
Innostuin Lotan kaappeja tonkimaan ja löysin ison kasan pieneksi jääneitä vaatteita, joitakin Lotta ei ole koskaan käyttänytkään. Huomenna menen niitä Ohkolaan tarjoamaan :) Ison kassillisen vaatteita vietiin Lotan kanssa UFF:n laatikkoon ja Lotan kanssa käytiin keskustelua siitä mihin ne vaatteet menee yms. Miten toisilla lapsilla ei ole vaatteita yms. Vielä sitten kotona laittelin kaappeja kuntoon, joitakin meni roskiinkin. Sitten siinä taas laittelin kotia kuntoon ja lapsia komensin, aika riehakkaalla tuulella taas olivat. Ja Rikulla paloi hermo... Ja otti päikkärit....

Tein ruoan n puoli kuudeksi ja lapset hiukan katseli telkkaa.
Vähän yli kuusi lähdin lasten kanssa pyörä/kävely lenkille. Minä kävelin ja lapset pyöräili. Ensin mentiin Vankilalle ja siellä pysähdyttiin kahveille n ½ tunniksi. Siitä jatkettiin kalevan sillan yli kalevaan ja sieltä kierto teitä keskustaan. Pysähdyttiin kirjaston taakse viideksi minuutiksi istumaan ja taas jatkettiin matkaa. Käytiin keskustassa ja sieltä ajettiin kotiin. Ja kello oli silloin hieman yli yhdeksän.
Huh, kyllä on jalka parat kipeenä. Juoksin välillä matkalla. Kotona sitten laskin että n 12km me painettiin menemään. Aika hyvin lapsilta. Ja hienosti ne meni ja totteli!!!
Idea siinä lenkissä oli se (vaikka noin pitkää en ajatellut siitä tulevan) että noilla kun tuntui olevan liikaa energiaa niin olisivat illalla puhki... MITÄ VIELÄ :) ei nääntymisen merkkejä laisinkaan :) Riku sanoikin että pitää minulle ostaa pyörä jotta päästään pitkiä lenkkejä tekemään, ettei jalat menisi :) Toisaalta ei tässä mitään, hyvää tämä reippailu tekee. Koko viime viikonkin kävelin n 4km päivässä kun aleksia kouluun vein, yksi suunta on kilometri. Plus sitten se yksi Mirkan kanssa tehty lenkki, ainakin 7-8km. Että on tässä viikon aikana kävelty aikalailla
huomasin että tuo selkä ei tykännyt tuosta jalkojen päällä olemisesta yhtään, siksi se varmaan oli kipeänä. Mitähän se on huomenna.

No kello on nyt hieman yli 22 ja lapset meni just sänkyyn... ja nukahtivat heti :) Itselläkin on aika raukea olo.

huomenna menen tosiaan lasten kanssa Jussille ja Lauralle tarjoamaan noita tyttöjen vaatteita ja muutenkin kiva nähdä ja pääsee kotoota pois.

Ei kommentteja: