perjantai 17. elokuuta 2007

jo se on taas viikko lopuillaan

Mihin nämä päivät hurahtaa... Eilenkään en sitten ehtinyt kirjoitella enään aamun jälkeen.

Mitäs eilen tehtiin, kun aleksi oli koulussa minä ja toiset lapset oltiin pihalla ja käytiin hakemassa isoja auringonkukkia tuosta läheltä.

Aleksi haettiin koulusta ja poika alkoi heti läksyn teko hommiin :) Se on niin mielissään kun läksyjä tulee, vielä ainakin :)
Syötiin vähän ja lähdin lasten kanssa katjalle. Siellä kahviteltiin ja juteltiin, lapset paineli sisällä ja ulkona. Välillä huusi, välillä tappeli ja oli riemukkaat leikit, eli ihan normaalisti :)
Puoli neljä noin oltiin kotona ja taas tein ruokaa, ja kotia laitoin kuntoon eli siivoilin.

Viiden hujakoilla lähdettiin koko perhe keskareille suunnistamaan keinukalliolle. Pojat ottivat ajan kanssa ja me lotan kanssa käveltiin. Mutta hassua, kuitenkin oltiin samaan aikaan maalissa :) Eli siinä aleksi näki sen että kuinka se suorin reitti ei välttämättä olekkaan se nopein reitti.

illalla sitten kotona Riku alkoi purkamaan keittiötä, olisi halunnut katsoa miltä näyttää noiden kaapistojen aluset, mutta ei se saanut sitä purettua ilman että olisi rikkonut joten se siitä. Riku kiroili kun heti kun tulee kotiin niin aivan kamalat allergia oireet alkaa ja lotta yskii :( Lotallehan tuli sellainen omituinen ihottuma läiskäkin tuohon rintaan.
Lapset käytin suihkussa ja imuroin, laitoin tiskejä, viikkailin vaatteita.

Vaille yhdeksän laitoin muksut nukkumaan ja aloin telkkaa katsomaan.
Selkää valittelin Rikulle, lihakset jotenkin aivan jumissa. Kävelen kun pigviini :)

Yöllä lotta TAAS yski ja TAAS otettiin avaavaa lääkettä.

Tänä aamuna kello soi 7.30 ja nousinkin heti ylös, niin nopeasti kun tuolla selällä nyt pääsi ylös. Aleksikin heräili itsekseen ja alkoi heti aamutoimiin ihan itse. ihan hyvä että on omatoiminen.
Mirokin heräsi ja Lotta hieman ennen kun piti lähteä. Lotta halusi sitten mukaan ja minä vaivalla pääsin koululle ja takaisin, ala mäet oli yhtä tuskaa.

Katja, jesse ja juuso tuli käymään nyt aamusta kahveilla. Katja oli jo ostanut ne tupakan lopettamis lääkkeet ja niitä yhdessä tutkittiin.
Nyt on Riku hakemassa Miron kanssa aleksia. Pitäis kauppaankin mennä tänään, saas nähdä suistuuko Riku menemään sinnekkin, tuon selän kanssa on kyllä nyt vaikeaa.
Just siellä lenkillä Mirkan kanssa puhuttiin kun sillä on selkä kenkkuillut jonkun aikaa ja nyt se iski minuunkin.

Illalla ajattelin pari olutta juoda :)

MYÖHEMMIN:
Minä se olin joka meni ruokakauppaan, samalla ostin Ellalle synttäri lahjan.

Siinä oli pyykkihommaa yms kodin laittoa. Kolmen aikaan menin muksujen kanssa pihalle ja melkein 2h siellä oltiin. Hieman tuli kiukkua siitä kun Aleksin päästin pois pihalta ja toisia en.
Kotiin ruoan teko hommiin ja syötiin. Riku ja pojat lähti saunaan ja me tytöt jäätiin kotiin. Tuo on niin huono sauna että ei sinne huvita mennä.

Nyt menen pannaria tekemään lapsille iltapalaksi, päätä särkee hieman :( Olo on jotenkin väsynyt... Nyt jotenkin ahdistaa...

Ei kommentteja: