maanantai 13. elokuuta 2007

Nyt on kova paikka, niin äidillä kun pojalla

Siis kun MINUN vauva aloittaa huomenna nyt sen KOULUN :) Herranjestas sentään. Tänään se opettaja sanoi vanhempainillassa kuinka vanhemman täytyy nyt irroittaa siitä pikkuisesta ja oppia myös luottamaan siihen. Antaa epäonnistua ja lopettaa passaaminen. Siinä vaiheessa meikäläiseltä vierähti yksi jos toinenkin kyynel. On tässä itselläkin opettelemista irroittaa lapsesta ja antaa sen itse tehdä ja epäonnistua. Ja kun olen oikeasti kova noita passaamaankin :)

Vanhempain illassa meni yli kaksi tuntia. Paljon tuli asiaa, ja huomenna se nyt sitten alkaa huoh.

Joo no muusta päivästä...
Minä se taas makailin sängyssä aamulla vetkuttelin ja vetkuttelin, väsytti niin pirusti. Syynä siihen oli se kun yöllä en oikein nukkunut. Ensin en saanut itse unta, en sitten millään. Kaiken maailman asiat pyöri päässä. Yhden aikaan lotta aloitti yskimisen ja se yski ja yski vaan. Ei sellaista flunssa yskää vaan sitä astma yskää. Avasin ikkunaa ja laitoin tuulettimen sinne, siellä kun ei oikeasti ollut ilmaa ollenkaan vaikka ovi oli auki. Ei auttanut, puoli kahdelta kysyin Lotalta haluaako hengitellä piipusta ja se halusi. Otettiin siinä parit hömpsyt ja hieman auttoi. Mutta jonkin ajan kuluessa Lotta huuteli että haluaa lisää ja otettiin vielä kaksi ja loppu yön se nukkuikin hyvin.

aamupäivällä käytiin kaupoilla. Ostettiin Aleksille vielä kouluun tarpeita ja pojille uudet remmikengät. Kuinka ne saakin ne hajotettua vajaassa kahdessa kuukaudessa!!!
Tultiin kotiin ja syötiin hieman, kahden aikaan lähdin lasten kanssa pihalle ja neljän aikaan tultiin takaisin, tein taas ruokaa. Ja sitä kun odoteltiin pelattiin korttipelejä.

Viiden jälkeen Riku lähti lasten kanssa. Vei toiset vankilalle hoitoon siksi aikaa kun ne meni Aleksin harkkoihin. Ja minä lähdin sinne vanhempain iltaan.
Vaille 21 meni lapset sänkyihin ja pidin palopuheen pojille kuinka aleksilla on huomenna tosi tärkeä päivä ja sen pitää saada levättyä kunnolla eli höpötyksiä ei suvaita nyt YHTÄÄN!!! Ja hittolainen nehän uskoi, jee :)

Tilasin tänään sen kampaajan, ihanaa :) pääsee sinne toisten hemmotteluun. Viimeksi kävin tuossa noin, jos miro on just viisi niin vajaa viisi vuotta sitten, mieti vähän :)
Leikkaavat johonkin muotoon tosin pitkiksi jää kyllä, väriä ja vielä raitoja. Kysyin, niin 134e maksaa. Tosin minä kyllä maksan siitä osan :) Ja Riku tykkää hyvää...

Jos sitä nyt menisi jo sänkyyn kun pitää herätä kuitenkin jo puoli seitsemän. Aleksin herätän 7.30.
On se kyllä toisaalta kivaa kun oma lapsi on jo noin iso että aloittaa koulun :) Kertooko se sitä että minäkin alan vanhentua, hih :) Olin muuten nuorin äiti siellä.

Aleksi odottaa innolla koulua ja sillä on suuri halu oppia lukemaan jotta se voi lukea sen omaa avaruuskirjaa ja aku ankkoja :)

Heipparallaa nyt, huomiseen!!! Ai niin, muistin soittaa sinne huoltoon tuosta keittiöstä, saas nähdä koska tulevat katsomaan sitä.

Ei kommentteja: