torstai 16. elokuuta 2007

itsensä polttamista, kyläilyä ja reippailua

Eilen illalla en jaksanut kirjoitella enään kun kotiin pääsin. Nyt Riku lähti Miron kanssa viemään aleksia kouluun ja käyvät kävellen samalla kaupassa joten nyt on aikaa :)

Toissa yönä Lotta taas yski ja yski, annoin kaksi kertaa avaavaa astmalääkettä, Ventolinea ja tyttö sai nukkua hieman paremmin. Miksi ihmeessä tuo astma nyt alkaa päätä nostamaan!!!! :(

Eilen aamulla vietiin Miron kanssa Aleksi skoleen ja tultiin pika pikaa kotiin. Lotalla oli 10.00 kampaaja ja me tytöt sinne suunnattiin :) Lotta vaan hymyili kun kampaaja sen hiuksia kampaili, leikkaili ja lopuksi kihartimella laittoi kauniisti :) Luulenpa että tyttö jäi koukkuun :)

Siitä yhdessä kauppaan prismaan ja sitten jo pitikin aleksi taas hakea 12.00. Miro ja Lotta tuli mukaan. Tohkeissaan koululainen oli kun sai ekat läksyt, matikkaa. Sai matikka kirjankin.
Aleksi meni sisälle tekemään läksyt ja me toiset jäätiin pihalle ja minä grillasin itseäni :) Ihanaa hellettä!!! :)

Reilu kaksi tuntia ulkoiltiin ja tulin tekemään ruokaa ja laittelin paikkoja kuntoon sisällä.
Minä iskin kynteni aleksin koulukirjoihin, ne piti päällystää. Ihan hyvin meni, vaikka hirvitti aluksi :)
Kuuden korvilla mentiin vankilalle kun Marja oli yksinään, Aleksi esitteli kirjojaan.

Puoli kasi oltiin kotona ja laitoin pyykkikoneen päälle ja laittelin iltapalaa lapsille .
Mirka sitten pyysi reippailemaan ulos ja minä lähdin 21 aikaan.
Kierrettiin aika lenkki, laskeskelin että matka oli jotain 7km, voikohan se olla niin paljon :) Reilu tunti meni ja loppu matkan kun ahjosta tulin yksin niin lahdentien silloilta juoksin vielä kotiin :) AIVAN IHANAA OLI vaikka olin aika puhki :D

Kotona suihku ja pikku iltapalaa, porkkanaa ja pala ruisleipää ja paljon vettä.
Pakko päästä taas uudelleen :D

Viime yönä Lotta taas yski, ensin 24 aikaan annoin 3 annosta ja vielä puoli viisi piti antaa toiset kolme annosta. Onneksi meillä on sitä lääkettä vielä, mutta ei tuo kyllä normaalia ole :( Puhuin Lotalle tänään että kohta pitää lääkärissä käydä, kun ei sillä ole edes flunssaa miksi se yö yskä tulisi.
Ettei tuolla keittiössä vaan olisi hometta....

Ei kommentteja: