lauantai 15. syyskuuta 2007

Erinlainen päivä pitkästä aikaa

Tosiaan, ihanaa kun olo on hyvä ja jaksaa touhuta lasten kanssa :)

Riku oli noussut kahdeksan aikaan poikien kanssa, mutta oli nukahtanut istuvilteen tuoliin. Pojat herätteli minut yhdeksältä että nälkä painaa, isi nukkuu :) Riku on tosissaan vielä sairas. Kuume vaan jatkuu ja tajuton yskä, ääni käheä.

Siinä sitten oltiin kotosalla aamupäivä. Laitoin keittiötä kuntoon ja olin lasten kanssa.
Puoli yhden aikaan lähdin lasten kanssa Katjalle ja Jarille ja siellä hurahti aikaa taas ja vasta kolmen aikaan lähdettiin. Ajettiin kauppaan ostamaan meidän omille lettukesteille jäätelöä ja lauantai namit. Kauhistus miten paljon meni rahaa pelkkiin herkkuihin :)

kotona lapset saivat pelailla ja minä tein lettuja. Ja sitten herkuteltiin, me tytöt vedettiin jäätelöä niin että napa rouskui, kunnon herkku peppuja :) Kaikki oltiin ähkyjä letuista :)

Viestiteltiin anopin kanssa ja lähdettiin kylään sinne puoli kuudeksi, rikuhan jäi kotiin. Ei se voi mennä minnekkään.
Seitsemän aikaan tein lähtöä. Jotain mummu ja Lotta supattivat keittiössä ja Lotta sitten innoissaan kysyi että saako hän jäädä yöksi. Mutta peruikin mielensä kun kerroin etten aikonut tuoda unikaveri nasua sinne :) Sitten pojat innostuivat asiasta ja he puolestaan halusivat jäädä yöksi. Ja niin ne jäi :) Ukkikin lähti yö kisoihin joten mummun ei tarvitse yksinään olla.
Miro myöhemmin illalla soitteli kuinka kivaa siellä on ja luvassa oli vielä tähtien katselua pihalla :)
Me Lotan kanssa vietettiin laatu aikaa kahdestaan, pelailtiin kaiken maailman lautapelit läpi, kuunneltiin musiikkia yms. Meillä oli oikein kivaa kahdestaan ja Lotta nautti huomiosta. Sitten vielä luin satua sille ja kaiken kukkuraksi pääsi isin viekkuun nukahtamaan 22 aikaan :)

kello on jo yli 23 ja voisi itsekkin mennä sänkyyn. Huomenna luvassa Mennin synttärit!

Ei kommentteja: