perjantai 14. syyskuuta 2007

Perjantai...valoa(ko) tunnelin päässä..

Eilen illalla BB:tä katsoessani kuuntelin kuinka aleksi puhui unissaan, kääntyili ja vääntyili sängyssää. Sitten se jo taas lähti sieltä kävelylle :) Leveä hymy naamallaan, kyselin että mihinkä matka ja poika vaan hymyili :) Ohjaisin nukkuvan aleksin omaan sänkyyn päin ja hymyssä suin poika jäi nukkumaan. Aamulla saatiin aamupala pöydässä episodille kunnon naurut :)

Nyt en yöllä herännyt kertaakaan limaan, hyvä hyvä. Tosin aamulla kyllä oli hengitys tiukassa. Pojat aamu virkkuina heräsi 7 aikaan jo ja leikit oli täydessä touhussa kun nousin hieman yli.

Puoli 9 lähdin taas lapsia viemään eri tahoille. Kotona laitoin pesukoneen päälle ja kohta se on valmis joten puhtaat pitää viikata alta pois.
Olo on parempi kun eilen,luulen että se kuume hieman auttoi asiaa. Limaa on keuhkoissa kyllä mutta olo on energisempi taas. Pitää hieman koti töitä tehdä. Jos joku sosiaali tantta tulisi nyt meille niin se voisi kauhistella, koti aivan siivottomassa kunnossa...! Mutta ei ne tavarat/roskat/astiat yms lähde mihinkään jos minä en niille mitään tee :)

Hommiin!!!!

Myöhemmin illalla:

Vaille kaksi menin lasten kanssa terapeutille (Katjalle). Sen verran patoutumia kertynyt tässä tulla parin päivän aikana että pakko oli saada niitä pihalle. Puoli neljä lähdettiin (pitäisiköhän huomennakin mennä, hmm) ja ajettiin mäkin kautta kotiin.
Ennen saunaa siivoilin hieman ja kuudelta pojat menikin saunaan. Sillä välin Lotta pääsi taas suihkuun itsekseen ja minä vielä imuroin ja pesin lattiat.

Illalla olikin sitten tavalliset, tein iltapalat, luin sadut, hampi pesut yms. Kirjana meillä on nyt Yksityisetsivä Herbert Höpö ja karhu. Karhu K. Karhu on hämäläinen karhu joka tuli Mellunmäkeen.
Lapset kävivät todella nätisti nukkumaan taas, ihanaa :)
Päätä särkee... Mutta olo on kyllä ollut parempi tänään muuten.

Rikulla eilen illalla oli kuume melkein 40 mutta yöllä laski. Päivällä ei mitään ja jo nyt illalla se taas tuli takaisin. Ei taida penisiliini auttaa, nyt kuitenkin kuumetta ollut 5 päivää. Sais kyllä jo parantua. Oikeesti, en tiedä pahempaa kun sairas mies. Voit kuvitella kun pikku nuhassakin ne on NIIIIIIIN kipeitä että, ja että mitä tämä nyt on, kun oikeesti on tosi sairas. Eihän se varmastikkaan ole kivaa, joo joo tiedän mutta ei se minun vika ole. Ja ihan samanlailla olen itse ollut kaksi viikkoa sairaana ja ei ole ollut paljon varaa valittaa, paitsi täällä olen vuodattanut senkin edestä :) Hieno varaisesti yritän että "ottaisitko tuota minun yskänlääkettä, ei siitä ainakaan haittaa ole", "jos nyt kuitenkin ottaisit lääkettä että olo paranee". Se kun ei niistä paljon perusta, oikein jörö jukka.

Ahaa, BB alkaa ihan just! Kumma ohjelma sekin, tyhmä kun mikä mutta aivan pakko katsoa ja kun meillä näkyy boksista se 24/7, ilmaiseksi kun saatiin :)

Heippa ja oikein hyvää viikonloppua kaikille!!! Huomenna taas

Ei kommentteja: