sunnuntai 9. syyskuuta 2007

tervemenoa juhlat ja tervetuloa ripuli

Lauantaina puuhailin aivan tajuttomasti, viikossa oli kertynyt paljon kaikkea. Riku ei mennytkään kalaan vaan rakennuksille.
Leivottiin kakku, mokkapaloja, käytiin kaupoissa, siivottiin, siivottiin ja siivottiin. Huh, illalla oli niin puhki etten jaksanut edes tänne kirjoitella.
Se yskän lääke auttoi aika kivasti, paitsi nyt on kehkot täynnä räkää ja se vielä vaan haittaa, varsinkin öitä.
Lapsiinkin alkaa se tauti iskemään. Lotalla ja Aleksilla oli hieman lämpöä ja vatsaa valittelivat.

Riku kun saapui illalla niin sanoi että on höntti olo, ja sillähän oli 38.6 kuumetta. Poskiontelot olleet jo pari päivää kipeät joten siellä on tulehdus.

Tänään heräiltiin hyvissä ajoin vaikka valvoinkin taas jonkin verran yöllä yskän takia.
Heti aloin puuhastelemaan ja koristelin kakun. Sitten Mirolla kävi vahinko, sillä tuli kakka housuun, ripuli. Siitä se sen mahakipukin johtui.
Vieraita alkoi yhden aikaan saapumaan tasasin välein. Välillä Miro juoksi kun luoti vessaan kun ripulia tuli :( Ja kerran vielä pääsi housuun, poikaa hävetti mutta lohduttelin että ei haittaa ollenkaan kun sille ei mahda mitään, ressukka!!
Mirolta kyselin mieluisinta lahjaa mutta ei osannut poika sanoa, kun kaikki oli kuulemma erittäin kivoja. Ja kun sellaisia ei edes tajunnut pyytää.

Viimeiset vieraat lähti siinä 19 jälkeen. Pistin pomolle viestiä että olo on hieman parempi ja tulen töihin. Sellaisella varauksella olen kuitenkin että jos Miro sairastuu. Heh, pomo laittoi takaisin viestin että, hei sinä olet nyt sairaslomalla ja parannat itsesi ja torstaina nähdään vasta. Näytin Rikulle viestiä ja sanoin että katso, ohhoh :)
Päätettiin sitten että Miro saa jäädä kotiin, jos vaikka ripuli jatkuu.

Nyt katselen BB:tä ja jotain iltapalaa voisi tehdä.
Onneksi on olo jo aika hyvä, limaa lukuun ottamatta.

Ei kommentteja: