keskiviikko 12. syyskuuta 2007

keskiviikko eikä vieläkään tauti lähde

Yöllä taas yskin limaa urakalla :(
Aamulla heräsin, laitoin aamiaista lapsille ja vein ne kouluun ja eskariin. Väsy oli kova,joten kun tulin kotiin vaille 9 menin sänkyyn, ja piru vie nukuin koko aamupäivän, Riku herätti minut 11.50 ja kysyi että eikös Lotan pitänyt mennä verikokeisiin tänään. Kahvit nopsaa naamariin ja menoksi. Siellä laitettiin ne puudutus laastarit käsiin jo. Kotona hetki oltiin ja hieman yli yksi mentiin labraan Lotan kanssa. Lotta pelkäsi aivan kamalasti ja 3 hoitajaa oli valmiina vieressä jos Lotta sekoaisi :) Kuitenkin kaikki meni hyvin ja laastarit teki tehtävänsä, eikä sattunut.

Tässä hieman yritän koti töitä tehdä ja ruoka on tulollaan uunissa. Jotain varmaan pitäisi lapsille keksiä, vaikka itse onkin kipeä niin ei se lasten vika ole. Ei kyllä jaksais vaan oikein mitään.

Illalla:

BB loppui just ja ei väsytä ei yhtään :) No ei se ole ihme niiden päikkärien jälkeen :)
Loppu päivä meni kivasti. Lotta auttoi minua koti askareissa, hyvä pyykin viikkaaja siitä vielä tulee ja Miro ja Lotta kattoivat pöydänkin.
Kuudeksi menin lasten kanssa isälle ja Eiralle. Nekin olivat puoli kuntoisia siellä mutta tavalliseen tapaan vaari peuhasi ja kayttäytyi kuten lapsetkin :) Yritin hillitä lasten juoksua ja huutoa, ne kun leikki hiljempaa niin eikös vaari sitten jatkanut :) Lapsi mikä lapsi. Mittailtiin siellä meidän kaikkien verenpaineita. Lapset selvästi nautti siellä olosta, eikä tarvinnut kotona möllöttää. Seitsemän aikaan lähdettiin ja hurautettiin kirjastoon. Aleksi palautti lainaamansa kirjat ja otettiin pino uusia. Aleksi nappasi heti avaruus aiheisen kirjan joka kertoi mustista aukoista, yhden salapoliisi kirjan joka kertoi jostain Höpöstä. Kuulemma viime vuonna eskareissa lukivat sen ja on tosi hauska. Sitten vielä otti yhden iltasadun. Lotta ja Miro molemmat saivat valita yhdet kirjat, joita sitten lueskellaan iltaisin.
Juuri ennen sulkemista poistuttiin sieltä, kotiin ja iltapalalle. Katseltiin hetki Elämä Lapselle -konserttia ja lapsilta tuli kovasti kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ja lapset muistivat kun joskus kaupassa ollaan kassalla laitettu lippaisiin rahaa. Aleksi haluaisi kuulemma antaa viimeisen kaksi kymppisensä niille lapsille :) Luettiin vielä yksi satu uusista kirjoista ja aloitettiin toista. Todella hienosti lapset jäivät sänkyihin tarinoiden jälkeen ja minä menin itse Grayn anatomiaa katsomaan.

Huomenna olisi se lääkäri taas, jos se nyt antaisi jo kuurin. Ei tätä pirukaan jaksa. HALUAA JO LENKILLE!!! :)

Rikulle vinoilin tänään... Vitsi kun menin lipsauttamaan että on jäätelöä. otti yhden ja kun toista haki niin sanoin että ei olisi pitänyt mitään sanoa noista sinulle. Kohta alan piilottelemaan kaikki herkut. Kyllä se vaan sellainen juttu on että jos kokeistakin jotain selviäisi niin herkuille tulee stoppi kerta kaikkiaan ja se lautanen TULEE täyttymään vihanneksilla puoliksi. On se ihme juttu jos 33 vuotiaalla jo paineet nousee.

Jos nyt menisi peiton alle odottamaan nukkumattia

Ei kommentteja: