torstai 13. syyskuuta 2007

Uskomaton väsymys...4h tänään päikkäreitä

Aleksi aamulla heräsi pirteänä kun peipponen, klo: 07.20. Hän halusi suihkuun:)
Siinä kahvin voimalla herättelin toiset, aamupalat yms aamu touhut. Lähdin viemään niitä, Riku jäi pelaamaan pokeria. Perkele (anteeksi sana valinta), mitään muuta ei ole sairaslomalla tehnyt kun jököttänyt koneella, pokeria pelaten. Eilenkin veti sellaisen 12h maratonin!!!
Kotona tiskejä laittelin jotta olisi puhtaita astioita. Väsy oli kova, menin 9.30 sänkyyn makoilemaan kun palelin ja taas nukahdin. Riku herätti minut 11.40 kun minulla oli se lääkäri 12.20. Töttöröö olin ja lähdin ajamaan. Lääkäri otti hieman kokeita mutta vielä ainakin on pelkkää virusta. Lepoa lepoa lepoa lääkäri määräsi. Purnasin sille aikani että kuinka se vaan ei käy, ja hän muisti lapseni viime käynnistä. Sain sitten loppu viikon sairaslomaa.

Riku oli sillä välin hakenut Lotan ja Miron, pakko kun oli. Aleksikin saapui koulusta ja tein meille ruokaa. Kaalipataa oli koulussa ollut joten kovin nälkäistä sakkia tuli kotiin :) Väsy alkoi taas ja keitin kahvia. Menin Lotan kanssa leikkimään Arvaa mikä eläin -leikkiä meidän sänkyyn. Lotta kun lähti siitä niin minä simahdin , taas. Nukuin 2h, taas :) Ja ihan pökkyrässä herätessäni, oli kylmä ja kolotti paikkoja. Hitsi vielä kuume alkoi nousta. Kuinka se nyt nousee kahden viikon sairastelun jälkeen. ONNEKSI lapset oli ollut todella kiltisti. Ei mulla ollut aikomus nukkua :(
Sitten niillä alkoi olla taas nälkä, ja taas tein ruokaa ja laitoin keittiötä kuntoon.

Kuuden korvilla tajusin että kaupassa oli pakko käydä ja vankilalla tyhjentämässä postilaatikko kuten oltiin luvattu. Pojat oli innoissaan kun annettiin lupa pelata ja minä lähdin Lotan kanssa kierrokselle. Vaapuin kaupassa ja pää tyhjänä yritin miettiä mitä ostetaan, päätin että huomenna on mäkki päivä, oli rahaa tai ei. Mutta MINÄ EN TEE RUOKAA!!!! :)

19 oltiin kotona ja laitoin lapsille heti iltapalaa. Aleksille iski pää kipu taas joten mentiin jo 19.45 sänkyihin ja minä luin eilen aloittamani kirjan loppuun ja nyt aloitettiin sellainen pitkä kirja. Puoli yhdeksän kaikki jo nukkui unten mailla :)
Kello on yhdeksän ja kait sitä pitää sänkyyn kömpiä, teen kanssa. Ostin uutta lääkettä mikä pitäis irroittaa limaa keuhkoista, saas nähdä auttaako se. Kyllä tämän täytyy jo loppua, hulluksihan tässä tulee kun sairaana pyörität tätä huushollia!!

Ei kommentteja: