tiistai 11. syyskuuta 2007

Plaah

Omien yö heräilyjen jälkeen aamulla olisi niin pirusti väsyttänyt kun kello soi vaille 7.
Aleksilla oli kasin aamu tänään. Se nousikin todella reippaasti ja haki itse vaatteensa kaapista. Hieman valitti vatsaa, onneksi jo eilen kirjoitin reissariin Aleksin olevan puoli kuntoinen niin osaa ope tänäänkin seurata. Mutta sieltä koulusta kun ei pienen vatsa kivun takia voi edes olla pois. Aamu meni ihan kivasti, Aleksin vein autolla, hain toiset kotoota ja nekin vein puoli yhdeksän korvilla eskariin/hoitoon. Rikulla kuume jatkuu ja sai lääkärin iltapäiväksi.

Ajelin S-Markettiin ostaan meille oikein hyvät ja lihottavat texas pullat ja menin Katjalle. Siellä oli perheen äiti touhua täynnä jo, oli siivonnut, tehnyt pannaria, pessyt pyykkiä :) Herkuteltiin pannarilla ja niillä pullilla. Juoruttiin urakalla ja naureskeltiin ja mietittiin kuinka mekin tässä vanhennetaan vuosi vuodelta. Kohta minäkin olen 30v, Katja on jo 33v ja se voi jo alkaa kohta miettimään nelikymppisiä :D Ihanaa oli taas kun oli juttu kaveri!

kello on nyt 11 ja hetki olisi tässä aikaa ennen kun haen Lotan ja Miron.

Iltapäivä meni vauhdikkaasti. Lähdin lasten kanssa kahdeksi Miron 5v neuvolaan. Miro meni hoitajan kanssa tehtäviä tekemään ja minä täytin lappua ja toiset pisti paikat uuteen uskoon odotus huoneessa :) Ai että kun hävetti kun eivät uskoneet, ei sitten mitään.
Hoitaja kehui Miro todella reippaaksi viisi vuotiaaksi. Teki kaikki tehtävät tuosta noin vaan, leikkasi mallikkaasti ja piirsi suoria viivoja. Kuulokin toimii, nyt se on todistettu :) Näkö hyvä. Miro sai pari lähetettä. Toinen on puheterapeutille ja toinen jumpparille siis fysioterapeutille. Mennään korjaamaan äänne virheet ja se selvitetään varvastamisen syy. Yritin siinä puhua hoitajan kanssa mutta siitä ei mitään oikein tullut, nämä kolme kun oli vauhdissa ja suljettuja siihen pieneen huoneeseen. Lamput heilui, vaa´at sai kyytiä!!

Kotiin tultiin kolmeksi ja Riku oli jo lääkärillä. Tuli vasta vaille neljä ja mitään selvää tulehdusta ei löytynyt, huomenna nielu tulos tulee. Sittenpä se lääkäri muuten vaan otti paineet, oli kohollaan aika paljon :( Määräsi mittauttamaan säännöllisesti sitä nyt ja joutuu vielä kaiken maailman labroihin, maksa, sokeri, kolesteroli yms ihan kaikki, hui!
Sanoinkin sille että nyt lääkäri pistää sinut kuntoremonttiin, ihan varmasti.

Illalla lähdin Lotan kanssa vankilalle tyhjentämään postilaatikon ja syöttämään kalat. Siitä mentiin vielä prismaan ruoka ostoksille. Sain pienet naurut meidän pihalla kun selkä vääränä kannan ruokaa kotiin :)

Nyt muksut on sängyissään, kello on puoli yhdeksän. Pitäis suihkuun mennä ja yskänlääke muistaa ottaa.

Taas on jotenkin tyhjä pää, ei irtoa sen kummempaa tekstiä nyt.

Ei kommentteja: