lauantai 28. heinäkuuta 2007

Kylä hiiret

Tämä päivä meni kokonaan kyläilyn merkeissä.

Muksut heräsi vasta 8.30, tuli kire kun piti olla 9.30 aikaan Katjalla. Siellä oltiin ja kahviteltiin. Huh mikä meno :)
Sitten mäkkärin kautta kotiin ja lapset vähän katseli telkkaa. yhden jälkeen mentiin Jussille, Laurakin tuli sinne yhden hoito lapsen kanssa. Sinne tuli muutakin porukkaa ja alettiin hommiin. Saatiin paljon maalattua navettaa, se oli kivaa :) Lapset siellä kirmaili pihalla, välillä kiltisti ja välillä ei. Ylitin itseni ja kiipesin tikkaille. Koko päivä siellä meni ja oli kyllä kiva päivä. Riku välillä ilmoitti että lähtee poikien kanssa terassille ja iltaa istumaan muualle.
Laura lähti seitsemän kieppeillä pojan kanssa ja minä siirryin lasten hoito puuhiin ja Jussi sai laitettua kamppeet kasaan. Me käytiin kävelyllä, kiviä keräämässä ja Cilla oli meidän mukana, jokainen sai vuorollaa kuljettaa Cillaa hihnassa, se olikin jokaisen mieli puuhaa :) Leikittiin sisällä myös aika tovi ja kun Menni teki kakat vaippaan, niin hienosti tyttö neuvoi missä vaipat ja kuinka hän on tottunut pesu hommiin. Hienosti meillä meni ja antoi täti keksinkin :) Mutta sitten isi tuli ja yllätti meidät....

Puoli yhdeksän aikaan Jussi tuli sisälle ja minä lähdin lasten kanssa kotiin päin. Hieman oli levotonta porukkaa :)
Laitoin lapset heti suihkuun ja tein niille iltapalat. Nyt valvovat tuossa vielä ja katsovat telkkaa (22.00) ja ovat ihan rätti poikki. Pitää ne nyt viedä nukkumaan.
Pyykkiä ei jaksa tänään, nuo tiskit pitää kyllä laittaa ennen kun iso vuori tulee. Ja suihkuun pitää mennä ja jos sitten makkariin telkan ääreen. Eli otan illan ihan rauhassa :) Kerrankin.

Kaikin puoli mukana päivä oli :)

Ei kommentteja: