perjantai 24. elokuuta 2007

Enään viikko lomaa, yhyy

Aamulla noustiin aikaisin kun remppa miehet tulivat ja heti alkoivat hommiin. He totesivat että laatat oli kosteita toiselta puolelta mutta silti laittoivat uudet, hmm mikä lie logiikka siinäkin, jos on kosteutta niin eikös se pitäisi kuivata. Noh, ilmeisesti he tietävät :)

Kuitenkin, 9 aikaan mentiin Satulle ja vaille 12 tultiin kotiin katsastamaan tilanne. Miehet oli täällä vielä. Aleksi koulusta ja siitä Riku töistä ja pizzalle. Oikein hyvää ruokaa tälläiselle joka yrittää lenkkeillä ja syödä suht terveellisesti :) No ei se haittaa, enhän minä tässä laihduta tai mitään, ainakaan tarkoituksella. Kivahan se olisi jos paino tippuisi, ei paineita. Ja illalla on taas lenkin aika!

Sitten oltiin parin tuntia Jarilla ja Katjalla, ihme ja kumma miten lapset osasi olla nätisti. Koululaiset, Jenni ja Aleksi tekivät läksyt yhdessä. Aleksi halusi opettajalta ylimääräisiä tehtäviä kotiin, matikasta :) Hän kuulemma tykkää siitä tosi paljon, ihan kiva. Minä INHOSIN matikkaa ekasta luokasta lähtien. Onneksi tulee isäänsä ;)

Kolmeksi kotiin. Ei ollut remontti kokonaan valmis, lamput puuttuu, pistorasiat puuttuu ja silikonit. Tulevat maanantaina jatkamaan. Ihan kauhea pöly oli joka paikassa. Piti laittaa suuri määrä astioitakin pesuun kun olivat sen valkoisen pölyn peitossa. Nyt on keittiö huiskin haiskin mutta en viitsi laittaa tavaroita paikalleen ennen kun on valmis. Ei meille kuitenkaan kukaan tule kylään.

Riisipuuro on tulollaan ja mansikka kiisseli on valmis. Pojat menee saunaan kuudeksi tänään ja minä pääsen lenkille kahdeksan aikaan :)
Katja lähtee kaveriksi, ei tarvitse vilkuilla ympärilleen kun on kaveri.

Katsoin muuten että aleksi oli 10. keskareilla, Miro oli 9. ja aleksia otti päähän :) Se kyllä johtui siitä kun samaan aikaan tulivat maaliin ja miro leimasi maalissa ensin :)

Katsotaan josko lenkin jälkeen palailen tänne, heissan!!!

Ei kommentteja: