sunnuntai 19. elokuuta 2007

Ei mitenkään erikoinen päivä

kahdeksan aikaan nousin Miron kanssa. Hän oli pukenut ja ruokkinut kalat jo ennen kun minut herätti :)

Siinä vaan oltiin kotosalla. Minä puuhastelin, pyykki hommaa, ruoan laittoa, siivousta. Riku istui koneella, teki jotain kotisivuja kaverilleen. Mitä se on tehnyt jo pari viikkoa..

Yhden aikaan kun oltiin syöty niin väsähdin, pistin lapsille pelit päälle. Ja minä pyysin lapsilta sohvalta: Tuokaa äitille tyyny ja peitto, äiti hieman levähtää. Miro reippaana toi ja makasin tunnin sohvalla, en nukkunut mutta silmät kiinni olin. Kivasti piristyin ja kahvia keitin. Vielä katselin josko jotain vaatetta löytyis Mennin pussiin.
Siinä akvaarionkin huolsin, vaihdoin vettä, imuroin ja suodattimet putsasin, nyt kalojen kelpaa!

Alkoi ahistamaan tuo Riku kököttäminen tuossa koneella ja onneksi kello tulikin jo puoli viisi. Lähdin lasten kanssa ensin vankilalle, vietiin Lotan nukke sinne mallinukeksi ja siitä huristeltiin Jussille ja Lauralle. Lapsoset olivat taas tapansa mukaan... hmm... hieman vilkkaan puoleisia ja komensinkin ne pihalle jotta me saatiin jutella rauhassa, ilman että olisi pitänyt huutaa :)

Puoli kahdeksan korvilla oltiin kotona ja heti pistin ne heti suihkuun ja sitten iltapalat.
Kello on nyt 21 ja pojilla on vielä vauhti päällä sängyssä.

Lapset olisi tänäänkin halunnut mennä lenkille, lupasin että joku ilta voidaan mennä mutta ei tänään kuitenkaan.
Huomenna alkaa arki, koulu ja Riku palaa töihin. Ajattelin ikkunat pestä huomenna ainakin, ja jos sitä vaikka menisi sinne lenkille. Jos sitä jaksais juosta hieman pidempään :) Se on kyllä mukavaa puuhaa täytyy myöntää. Jos nuo vara renkaat häviäisi joskus, vaikka en tässä laihdutakkaan. Ja se tupakkakin jää tässä kohta puoleen pois..

Ajatella, vielä on 2 viikkoa lomaa jäljellä :D

Ei kommentteja: