keskiviikko 22. elokuuta 2007

Taas täällä :)

Hirveä ukkos myräkkä oli päivällä, oli tässä ihan päällä. Aleksi sanoi että niiden koulusta hajosi ikkuna sen takia.

Tosiaan kotona ollaan kökötetty tänään. Aleksi oli skolessa 9-13. Niillä oli kuulemma tänään englantia ja muisti yhden sanan; blue. Olivat värejä käynyt läpi. Hiljaa hyvä tulee :) Ne sai kuulemma todella tylsän läksyn, piti keksiä tarina ja aikuinen sen kirjoittaa. Sanoi että mielummin vaikka 10 sivua matikkaa kun tollaista :) Sai keksittyä sitten tarinan kuitenkin.
Lotta ja Miro tekivät kortit kun lähdettiin kanniston päiväkotiin. Siinä luki Kiitos ja kaikkien omien ryhmien aikuisten nimet. Mentiin sinne puoli kolmeksi ja voi sitä hymyä kun vanhat kaverit oli pihalla. Siellä oli myöskin Miron "tyttökaveri" Anniina, ja se tyttö sekosi kun Miro tuli pihaan. Sanoi hoitajalle kuulemma että "siis mä en kestä... kato MIRO on tuolla, hi hi hi hi...". Siellä oltiin tunti ja juttelin hoitajien kanssa. Sanoivat että tulkaa ihmeessä joku päivä leikkimään, tokaisin että voin vaikka kokonaiseksi päiväksi tuoda jos haluatte ;) Saatiin sieltä matkaan Aleksin eskari kevätjuhla dvd.

Kotona tein Miron ja Lotan kanssa ruokaa, huutohan siitäkin kehkeytyi. Kun Lotta sai kaataa lihapullat pannuun niin Mirokin olisihalunnut, Miro sai kaataa kastikkeen pullien päälle, Lottakin olisi halunnut -> huutoa huutoa huutoa!!!!! Yms.... Ihanaa känkkä päivää taas pitänyt!!!

Riku lähti puoli kuuden aikaan rakennuksille, hyvä vaan niin ei istu koneella. Komensin kyllä sen kotiin kahdeksaksi. Pistän lapset valmiiksi että pesee vaan hampaat niiltä ja sitten minä lähden kahdeksalta juoksemaan/kävelemään (kiitos Mirkalle kun istutti sen kärpäsen minuun :)). Riku laittoi sen askel mittarin minun painolle ja askel pituudelle jotta saa omia "lukemia".
Illalla alkaa olla niin pimeä jo että pitää lähteä aikaisemmin.
Lottahan ei pidä yhtään siitä kun menen. Viimeksikin kun lähdin niin oli tyttö itkenyt yksin sängyssään, se kertoi minulle eilen. Nyt Rikukin tietää niin osaa katsoa, Lotta kun ei ollut iskää huudellut vaikka oli paha mieli. Yritin kyllä Lotalle selittää että äitikin haluaa olla yksin ja tehdä jotain yksin ja miksi. Lupasin kyllä niidenkin kanssa jatkossa käydä lenkeillä. Lotta oli huolissaan myös siitä että jos minulle jotain sattuu, muistaa varmasti kun olen puhunut namusedistä yms pahoista ihmisistä. Mutta sanoin Lotalle että äidillä on puhelin ja se hälytin mukana.

Nyt ajattelin leipoa lasten kanssa mustikkapiirakkaa, se on niiden herkkua.

Jaahas, täällä riehuu kolme muumiota (ovat hakeneet lakanat kaapista) joten nyt on aika lopettaa tuo ennen kun TAAS joku itkee....

ILLALLA:

Jo on taas lenkki tehty. Mittari näytti hieman vajaa 9900 askelta. Aikaa meni 1h15min. Olisin jaksanut ja olisinkin mennyt puoli tuntia vielä mutta... pissa hätä yllätti niin ei siitä tullut mitään :) Jonkun verran juoksin mutta nyt ei jotenkin voimat jaloissa riittänyt, kunnon puolesta olisin voinut mutta jalat oli eri mieltä. Ei se haittaa.
Huomenna on keskari päivä ja illalla tehis, joten en varmaankaan mene lenkille... luultavasti. Jos en sitten päivällä Lotan ja Miron kanssa...

Ei kommentteja: