tiistai 21. elokuuta 2007

"Olipa Kerran Pieni Paha Noita, Känkkäränkkä Nimeltään"

Kello soi vaille 7 ja Aleksi heti ylös. Poika itse teki aamupalaa :) Toisetkin heräili samalla. Kun Riku ja Aleksi lähti me toiset mentiin vielä meidän sänkyyn pötköttämään. Jalat oli aikas poikki eilisestä juoksusta :) Ei kipeät mutta voimattomat.
10 aikaan lähdettiin pikkuisen kiukku episodin jälkeen prismaan Elisa Shoppiin kävellen. Se uusi boksi ei toiminutkaan. Prismasta ostin jäätelöt meille.
Kerroin Rikulle että pitää laittaa se huoltoon ja siitäkös se riemastui ja tuli kotiin. Söi, otti boksin ja lähti sinne takaisin. Hetken "riehuttuaan" antoivat uuden :)

Näin muuten taas varsin erikoista unta. Me asuttiin varuskunnassa, Riku oli töissä siellä. Oli talvi ja ilta myöhä. Jostain kumman syystä minä kuljeskelin siellä alusvaatteillani ja päällä oli pelkkä talvitakki :) Olin ihan jäätymis pisteessä ja tuuperruin kylmästä. Varusmiehet löysivät minut ja veivät minut hyvinkäälle, joo. Tärisin kylmästä ja ne miehet olivat todella välinpitämättömiä. Ne kuitenkin hakivat lämmintä vettä ja kaatoivat sitä jaloilleni ja lämpesin. Sitten sinne tuli vanha täti, sairaanhoitaja ja se alkoi moittimaan ja haukkumaan. Kuinka tuollainen nainen siellä kuljeskelee, huorahan sinä olet ja kännissä ja miehet oli samaa mieltä. Yritin selittää että Riku on siellä töissä ja minulla on kolme lasta ja olen kunnollinen ihminen, ja en ole todellakaan kännissä. Ei ne uskonut. Sitten pääsin pakoon tai jotain ja ihmettelin missä olen. No sitten minä heräsinkin. Piti heti tarkistaa etten ollut pissannut sänkyyn, heh :)

Kello on jo 12.15 ja kohta lähdetään aleksia vastaan. Sitten Aksu tekee läksyt nopeasti ja lähdetään Katjalle. Se lupasi katsoa noita enkeleitä hetken. Minulla on tapaaminen aleksin open kanssa puoli kolme.
Illalla on aleksin luokan+perheiden yhteinen tapaaminen. Makkaran paistoa ja jotain muuta.

Nyt molemmat huutaa naama punaisena, tappelee, kiukkuaa... AAAH niin ihanaa.. :)

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, ....... lasken rauhoittaakseni itseni.....


Illemmalla:

Mentiin lasten kanssa vaille kaksi Katjalle. Juotiin kahvit nopeasti ja molemmat päiviteltiin pikku poikien käytöstä, Jessekin on aika moinen. Jätin lapset sinne ja puoli kolmeksi menin sinne koululle. Opettaja kertoi että aleksi on todella reipas, iloinen, kuuntelee tarkasti, ei riehu, käyttäytyy, tekee kaikki mitä pitää. Eli malli oppilas :)

Hain lapsoset ja tultiin kotiin ruokaa tekemään. Rikukin saapui töistä.

Kuudeksi mentiin sinne museolle, aleksin luokan yhteiseen retkeen. Siellä oli metsässä pohtimis tehtäviä ja sitten ohjattu kierros museolla. Kahdeksalta tultiin kotiin ja kiireellä lapsille iltapalaa ja sänkyihin. Pojat käy vielä yli kierroksilla vaikka kello on jo 21.

Hinku olisi lenkille taas mutta nuo reidet kipeytyi sen verran että jätän huomiseksi :) Jos sitä pääsisi jo kahdeksan jälkeen liikkeelle niin voisi melkein kymmeneen asti painaa. Se juokseminen on aivan ihanaa, ja eilen huomasin että alkoi jo jaksamaan pidempiä matkoja juoksemaan.
Katjalta sain lainaan askel mittarin ja se mittaa matkan, kalorit yms. Ja siinä on hälytin, jos jotain sattuis mutta puhelinta silti pidän kuitenkin mukana. Jos tässä nyt innostuu niin pitää investoida kunnon kenkiin ja omaan mittariin.
päätäkin särkee hieman... ei isännöitsijästä ole mitään kuulunut. On se tyhmää jos joka paikkaan joutuu soittelemaan perään, eikö ne hoksaa.

Huomenna on luvassa iltapäivällä kanniston päikässä käynti. Käydään katsomassa vanhoja kavereita ja hoitajia. Ja saadaan se aleksin kevätjuhla video :) Sovin tuossa pihalla yhden hoitajan kanssa tuosta ja Miro oli innoissaan :)
Sitten jääkaappi ammottaa tyhjyyttä eli jos kauppaan menisi.
Miron synttäritkin muuten lähestyy (HUOM. kummisetä ohkolasta :)!!!!!) ja niitä pitäisi suunnitella jotenkin.

Kerroinkohan muuten että aleksi sai lapun kotiin koulusta. Ne voi osallistua johonkin Keravan Halki -juoksuun joka on ens viikolla. Aleksihan oli heti että juu juu hän haluaa :) Päivitteli vaan matkan lyhyyttä, 200m per juoksija ja joukkueessa on 5 juoksijaa. Kuulemma ihan lälly homma!

Nyt voisi mennä vaaka-asentoon jo, ihan ryytynyt olo.
Heipat huomiseen taas.

Ei kommentteja: