torstai 23. elokuuta 2007

Kääk tätä uhmaa

Aamusta asti Miro on kiukunnut asiasta kun asiasta, kamalia raivareita tullut. Ne alkaa yhtä nopeasti kun alkaakin, kummaa. Ja Lotta pikku pippuri vielä ärsyttää aivan tahallaan lisää ja soppa on valmis :) HUH HUH!!!

Aloitin Lotalla tänään kortisonit, siis hengitettävät. Yskä pahenee päivä päivältä. Mietin tänään että johtuisiko osaltaan siitä jostain allergiasta mitä ei olla päästy vielä selvittämään. Nyt niitä hengitellään aamuin illoin, avaavaa otetaan aamulla, päivällä, illalla ja yöllä sitten ronskilla kädellä. Viime yönä meni viisi annosta :(

10.00 remppamiehet oli ovella, nyt kaksin kappalein. Sanoivat että tänne on tilattu kosteuden mittaus ja remontti. Olin että HÄ, tuletteko nyt remontoimaan :) Onneksi katsoivat vaan ja kysyivät toiveitani kaakelien värien suhteen. Hieman myöhemmin toivat tavarat valmiiksi ja huomen aamuna klo 8 saapuvat. Samalla tuovat mittauslaitteet.

Oltiin pihalla hetken ja haettiin aleksi koulusta. Pesin pyykkiä tänään aikalailla. Aleksilla oli matikan läksyjä, <> merkit ja niitä teki mutta poika osasi ne kun vettä vaan ja yhtään ei tullut virheitä, taitaa olla isänsä matikka pää :)

Neljäksi menin lotan kanssa hammas tarkastukseen. Pari alkavaa reikää oli, vaikka niitä harjaillaan säännöllisesti. Puhuttiin meidän lasten hampaista ja se lohdutteli että ei se johdu huonosta harjauksesta vaan ihan siitä kun jokaisella on ne omat bakteerit ja oma syljen eritys. Toisille niitä vaan tulee vaikka miten hoidat, toiset ei saa reikiä millään. Aivan yksilöllinen/perinnöllinen juttu. Mirolla kun on aina ollut tosi hyvät hampaat mutta aleksilla ja lotalla ei ja aivan samanlailla kaikkien hampaita hoidetaan.

Viiden jälkeen mentiin kaikki keskareille. Aleksi päätti mennä yksinään mutta pieleen meni. Heti toisella rastilla leimasi väärään rastiin ja sitten jo kolmannen jälkeen hukkasi reitin. Joten loppu matkan meni Rikun kanssa. Miro oli taas innokas suunnistaja, oli oma emitti :)
Lotta ei tykännyt, ei yhtään. Vinkui että ei jaksa, mennään pois, itkeskeli ja yski. Mentiinkin sitten suorinta reittiä maaliin.
Hirvikärpäsiä oli paljon ja aleksi poimi yhden hiuksistaan, kamala paniikki sille iski autossa. "äitiii ota kaikki pois" ja itkua väänsi. Käskin Rikua pysäyttämään auton, muutenhan meidän kaupunkilais pojalle tulee kamala itikka kammo.

Kello on nyt puoli kahdeksan. Olisin halunnut lenkille tänään mutta en varmaankaan ehdi. Pitää keittiön tasot tyhjentää aamuksi ja tehis tulee yhdeksältä. Ja vaikka en katsoisikaan sitä niin pimeä tulee niin aikaisin että jo puoli kymmenen on todella pimeää...
Katsotaan nyt, en varmaankaan mene :(

Huomenna on luvassa evakko päivä.

Kiukuttaa, grrr nuo kaikki 4 lasta ollut huonolla tuulella koko päivän. Piruako minulle kiukkuaa...

Ei kommentteja: