lauantai 29. syyskuuta 2007

2.päivä: Alan huomaamaan pillerien vaikutuksen

Todellakin, tänään on tupakka maistunut todella pahalle, ihan kun tumppeja söisi, YÖK. Ei niitä ole voinut polttaa edes kokonaan. Ja muutkin maut tuntuvat oudoilta. Esim. kahvi, helkutin pahaa ja nyt illalla avasin oluen ja sekin maistuu todella pahalle. Rikun kanssa huomattiin kun ruoka oli uunissa että voi luoja miten hyvältä se tuoksui. Ei sitä ennen ole huomannut vaikka monen monta kerta olen samaa tehnyt :) Aamu päivällä iski ihan kamala makean himo. Tarkkaan ottaen suklaan himo, onneksi löytyi vähän jääkaapista. Ja iltapäivällä oli levoton olo. Vaikka siis olen polttanut tänään (en kyllä niin paljon kun normaalisti) niin silti oli levoton ja hermostunut olo. Onhan se selvä kun niiden lääkkeiden tarkoitus on myös "sitoa" nikotiinia ettei se imeydy elimistöön ja kun annostus on noin pieni niin vieroitus oireet ei häviä kokonaan. Mutta vielä asian suhteen olo on toiveikas ja innolla odotan huomista mitä muuta tulee :) Ja se tuli myös ilmi että siitä tupakasta ei saa irti sellaista hyvän olon tunnetta mitä tulee kun oikein tekee mieli. Esimerkiksi kahvin jäljeen tai ruoan jälkeen, ennen sitä oikein huokaisi helpotuksesta kun sai sen tupakan mutta nyt ei sitä tule. Sitä vaan polttaa ja naamaa vääntelee ja puoli poskareita vetelee kun se maistuu niin pahalta. Joku joka ei polta saattaa ihmetellä että no miksi ihmeessä sitä ei voi olla menemättä sitten. Mutta ei se vaan niin mene, se on niin tapakin jo. Vähän kun kynsien pureskelu, ei siitä saa mieli hyvää mutta sitä on vaan pakko tehdä.
Mutta ovat kyllä hintansa väärti nuo lääkkeet!!!!! Ja en yhtään epäile ettenkö pysty noilla lopettamaan.


Mitäs tänään, herätys oli aikaisin. Aleksin koulupäivä.
Minä lähdin sen kanssa Unisef kävelylle. Ensin koululta käveltiin sinne ahjon purtsille ja siellä annettiin ohjeita koululaisille. Ja siitä rutistus alkoi. Olin yllättynyt kuinka hyvä kunto aleksilla on. Ensimmäiset 2km me juostiin, seuraavat 4km käveltiin/juostiin välillä. Sitten vielä 2x1km matka. Eli yhteensä 8km poika painoi Laosin lasten hyväksi siellä mäkisellä pururadalla :)
Syötiin siellä ja koululaiset hieman leikkivät ja juoksentelivat vielä ja 12 aikaan lähdettiin kotimatkalle. Aleksi parka oli niin puhki että minun piti kantaa sitä repparissa puolet matkasta kotiin :) Ja minä puolestani olin aivan puhki kun kotiin päästiin :)
Siinä lepäilin hieman ja lapset pelaisi vähän aikaan. yhden jälkeen lapset painui pihalle toisten talon lasten kanssa, siellä oli varmaan 15 lasta, iältään 5-8 vuotiaita :) Meno oli hurja :)
Vasta neljältä sain ne sisälle kun ruoka oli valmis ja viideksi mentiin vankilalle käymään. Jo kuuden jälkeen oltiin kotona ja taas jäätiin ulos ja vasta 19.30 tultiin sisälle.

äsken söivät iltapalat ja nyt ovat aikas puhki päivästä :) Avasin oluen, maistuupa sekin pahalle :) Ruisleipä maistui paljon paremmalle kun aikaisemmin :) Haa, uusia maku elämyksiä :) Mitäköhän ensi viikolla kun annostusta tuplataan....

Huomenna mennään iskälle kylään ja kävisiköhän sitä Katjalla kun ei olla pariin päivään nähty :)
Riku lupaili että saan nukkua huomen aamuna, se herää kuitenkin formuloita katsomaan. Ei haittaa yhtään :)
Pyykki koneen ajattelin laittaa tänään vielä päälle.

Huomisiin, heippa hei!!!!

Ei kommentteja: