sunnuntai 23. syyskuuta 2007

Kyläilyä, synttäreitä ja normaalia sunnuntai löhöilyä

Aamulla heräilin 9 aikaan kun lapset leikkivät jo. Riku oli joutunut menemään sohvalle nukkumaan kun sitä yskitti niin kamalasti yöllä ja ei voinut makuu asennossa olla ollenkaan.

10.30 lähdettiin Katjalle ja Jarille kylään, Riku jäi nukkumaan. Kahviteltiin ja juteltiin, lapset leikki pihalla.
Puoli yksi tultiin kotiin ja olla möllötettiin vaan, kolmeksi tein ruoan ja neljäksi mentiin Pinjan 9v synttäreille. Menoa taas riitti joten komensinkin lapset pihalle :)
Siellä puitiin tätä meidän "tilannetta", kuinka meillä on kummia oireita... olisiko kuitenkin jotain home hommaa. Jaa-a paha mennä sanomaan. Isännöitsijä ei kuitenkaan lotkauta korviaan ja ei meillä ole itse varaa maksaa 300 euroa kosteus mittauksesta. Pitää katsoa mihin tämä kehittyy.

Vasta kuuden jälkeen tultiin kotiin ja minä menin muksujen kanssa pihalle vielä, siellä oli yksi toinenkin äiti lastensa kanssa ja naapurin rouva.

Nyt pyykkikone just valmistui, pitäis ne mennä laittamaan kuivumaan. Sitten alkaa BB ja suihku odottaa vielä, tai josko kävisi aamulla, siinä herää kivasti :)

Piru vie, tuo meidän pyykinpesu kone taitaa hajota, välillä se pitää aivan karmeeta meteliä. Missäs sitä sitten pyykit pesee!! Ei meillä ole varaa ostaa uutta konetta...
Hitsi vie, kumma juttu. Mulla on päätä särkenyt joka päivä ainakin 3 viikkoa, kun en ole kotona ei satu mutta kotona taas. Aamusta lähtien heti herättyäni särki päähän, Katjalla ei mitään ja iltapäivällä taas sattui. Siellä synttäreillä se taas lähti ja nyt illasta tulee taas takaisin, hmm...

No, huomiseen taas. Reippaana töihin, plaah :)

Ei kommentteja: