torstai 27. syyskuuta 2007

No niin, huomenna alkaa lähtö laskenta tupakan polton lopettamiseen ...14pv

Täällä sitä ollaan taas.

Tuli sieltä allergia sairaalasta kirje ja Lotta sai ajan. 24.10 ja osastolla ollaan yksi päivä. Ensin luvassa keuhkojen toiminta koe, sitten lääkäri ja sitten prick testejä ja taas lääkäri. Ymmärsin kirjeestä että ottavat Lotan osastolle sisälle. Pitää hankkia sinne kaiken maailman dokumentteja mukaan, siis reseptit, neuvolakortit yms yms yms. Lottaa hieman jänskättää se.

Lapset oli tänäänkin aikas vilkkaa puoleisia, mutta komensin ne pihalle ja olivatkin siellä 2h ennen ruokaa.

Viime yönö Lotalla oli kurkku aika kipeä ja itkeskeli sitä, ja nukuinkin sen viekussa sen sängyssä jonkun aikaa. Nyt päivällä se tuli takaisin ja annoin imeskely tabletteja. Katsotaan nyt kuinka huomisen kanssa ja ensi yön, huoh.

Lotan kanssa käytiin apteekissa tänään törsäämässä. Ostettiin Lotalle migreeniin lääkettä, sitten Lotan avaavat hengitys lääkkeet, ja minulle ja Rikulle nyt vihdoin ne tupakan lopettamis pillerit :D Ja rahaa paloi vaivaiset 126e :)

Huomenna ne pillerit nyt alkaa. Ensimmäinen viikko syödään miedompaa annostusta jotta elimistö tottuu siihen ja sen aikana jo pitäis alkaa tupakka tökkimään. Toisella viikolla annostus tuplataan ja sen toisen viikon aikana pitää se sauhuttelu lopettaa kokonaan, ja kuulemma harvat pystyy edes koko toista viikkoa polttamaan, tulee NIIN kamala olo tupakasta ja vieroitus oireitahan ei tuolla lääkkeellä edes tule. Se kun on muunnelma mieliala lääkkeistä ;)
Kallistahan tuo on, mutta kun vertaa tupakan hintaan niin hieman halvempaa se kuitenkin on. Kahden viikon satsi maksaa sen 57e/hlö ja sitä pitää ainakin 10-12vko:a syödä, mielummin pidempään. Innolla odotan miten sitä pärjää ja kuinka keho alkaa paranemaan tupakasta. Pelkään että sorrun syöpöttelemään, ajattelinkin ostaa porkkanoita isot kasat :)
Piru vie jos tässä onnistun, sitten pitää kyllä palkita itsensä jotenkin :) Tässä on kuitenkin sauhuteltu jo 14v.

Illalla oltiin Katjan kanssa lenkillä vielä, lyhyt tunnin lenkki tehtiin vaan.

Kuuteen pitäis töihin raahautua mutta onneksi on perjantai. Toisaalta jännittää miten Lotan yö menee ja jos tuo sairastuu enemmän.
Ylävatsa on taas kipeänä, ei varmaan tykännyt kanakastikkeesta kun oli aika maustettua, auts :(

Huomiseen taas, yötä :)

Ei kommentteja: